Çözüldü✓ Pc rastgele zamanlarda fanları son hız dönüp restart atıyor

soğtmada bir problem yok her şey uygun resetlerin çoğu tam performansta değilken oluyor işlemci %70 -80 bulurken reset problemi olmuyor ısıda max 57dereceyi gördüm
bir şeyi daha denemeni istiyorum, pc açıkken elini 24 pin kablosuna at hafif sağa sola oynat bak bakayım resetleyecekmi, 5 yıl önce yeni aldığım psuda böyle bi sorun vardı 24 pin tam oturuyordu ama yine de hafif oynatsam da pc reset yiyordu, bazen kafasına göre oynatmasam da reset yiyordu pc, 24 pin kablosuna internetten 200 liralık bi uzatma kablosu aldım onu takınca sorunlarım çözüldü.
psunun kendi 24 pini kaymak gibi oturup çıkıyordu, ek yaptığım uzatma kablosunu bi taktım geri çıkartması bile zorlaştı sıkı sıkıya oturmuştu, o günden sonra bir daha reset yemedim.

soğtmada bir problem yok her şey uygun resetlerin çoğu tam performansta değilken oluyor işlemci %70 -80 bulurken reset problemi olmuyor ısıda max 57dereceyi gördüm
Post automatically merged:

tüm kablolar tam oturmuş durumda onlarda bi sıkıntı yok

açıkçası oda aklıma geldi ben iki farklı evde test ettim ikisindede reset sıkıntısı yaşıyordum sadece akım korumalı prizi değiştirmemiştim ilk reset attığı zaman dd2 shader yüklüyordu 5 kez aynı ekranda reset attı bende kendi uzatmamı başka bi prize taşımıştım o anlık düzelmişti ama sonradan devam etti şu an başka bir şeyi test ediyorum yine reset atarsa direkt duvar prizine takıp öyle test edeceğim
Düzeldi mi hocam sizin ki? Bende bir sorun yok kabloları çıkartıp taktıktan sonra.

bir şeyi daha denemeni istiyorum, pc açıkken elini 24 pin kablosuna at hafif sağa sola oynat bak bakayım resetleyecekmi, 5 yıl önce yeni aldığım psuda böyle bi sorun vardı 24 pin tam oturuyordu ama yine de hafif oynatsam da pc reset yiyordu, bazen kafasına göre oynatmasam da reset yiyordu pc, 24 pin kablosuna internetten 200 liralık bi uzatma kablosu aldım onu takınca sorunlarım çözüldü.
psunun kendi 24 pini kaymak gibi oturup çıkıyordu, ek yaptığım uzatma kablosunu bi taktım geri çıkartması bile zorlaştı sıkı sıkıya oturmuştu, o günden sonra bir daha reset yemedim.
hocam denedim bi sıkıntı çıkarmadı pbo enchantmentı kapattığımdan beri bi reset olmadı benim ama reset attığı oyunları oynamadım henüz

Düzeldi mi hocam sizin ki? Bende bir sorun yok kabloları çıkartıp taktıktan sonra.
hozam pbo enchantmentı kapattıktan sonra 1 haftadır reset atmadı ama daha önce reset attığı oyunları henüz oynama fırsatım olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri