GGbaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 538
ben aldım bundan birtane bu paraya.panele düştü uğraşırken yolladım hemenHavada kapılmış
ben aldım bundan birtane bu paraya.panele düştü uğraşırken yolladım hemenHavada kapılmış
Hayırlı olsun reisim güle güle kullanben aldım bundan birtane bu paraya.panele düştü uğraşırken yolladım hemen![]()
bunu ben almadım yahuHayırlı olsun reisim güle güle kullan
İyi fiyatmış bu da depo sağ olsun cüzdanda para kalmıyor.
hocam nasıl takip edebiliriz9070xt pure iadem var yakında 2.el depoya düşer alacak olan varsa bilgisi olsun beyler
İlk gören alır alana h.oSAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hep bu paraya düşüyor bence değmez bu paraya almaya.İlk gören alır alana h.o
İnşallah cw yoktur![]()
Yok iptal ettiler eirekt stokta yok diye. Bu oles monitöre de yaptilae aynısınıKIOXIA EXCERIA PLUS G2 2TB Taşınabilir SSD – USB 3.2 Gen2, 1050MB/s Okuma, 1000MB/s Yazma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
KIOXIA EXCERIA PLUS G2 2TB Taşınabilir SSD – USB 3.2 Gen2, 1050MB/s Okuma, 1000MB/s Yazma : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gelmedi mi hiç ?
gerçekten üzüldüm 20bine mac mini sahip olsam gerçekten uzun bir süre gülümseyerek bakardım herhalde inşallah denk gelir bir daha.Yok iptal ettiler eirekt stokta yok diye. Bu oles monitöre de yaptilae aynısını