❌İndirim Bitti! WD Blue SN5100 NVME™ 1TB M.2 2280 5099TL

amazon normalde pek mağdur etmez ama bilemiyorum

iptal maili geldi banada yav millet 70klık ramı 15e aldı biz 1500 tl dusugune ssd aldık gelmiyo arkadas
az önce bankadan bildirim geldi iade süreci başlayacak diye böyle bişe olamaz ya normal fiyattan almadık mı abi
Şaka gibi vallahi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thhye akarız napalım

Satıcı amazon olmayınca imkansız gelmesi
Thh aksan nolcak ki elinde yanlış ürün yok direkt iade yapmamışlar mı

Herkesin siparişi iptal mi edildi?

Herkesin siparişi iptal mi edildi?
Benim ki daha edilmedi de edilse de artık takip etmekten yoruldum vatandan aldığım ssd iptal olmamış onu alıp 258 gb m2 alıp öyle kullanacağım artık vallahi şu indirimleri takip edip sürekli iptal yemesi yordu sanki 1000 tl falan aldık m2 yi ha

Edit: iade yapılmış siparişler kısmanda gözükmüyor müşteri hizmetlerinden öğrendim

Benim ki daha edilmedi de edilse de artık takip etmekten yoruldum vatandan aldığım ssd iptal olmamış onu alıp 258 gb m2 alıp öyle kullanacağım artık vallahi şu indirimleri takip edip sürekli iptal yemesi yordu sanki 1000 tl falan aldık m2 yi ha
Desene ram alamadık ssd'den de olacağız. 😃

laptop için almıştım ne güzel oyun seçiyordum onu indirir oynarım bunu indiririm diye hevesim kursağımda kaldı ya o çok üzdü

benimki hala yarin teslim gozukuyor

Şaka gibi vallahi ya

Thh aksan nolcak ki elinde yanlış ürün yok direkt iade yapmamışlar mı
Napalım hocam bu kaçıncı sipariş iptal olan 2 hafta parayı bekletiyolar 1 haftada iadesi sürüyo zaten hep aynı muhabbet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,851
Üyeler
190,654
Son üye
kekeme
Geri