❌İndirim Bitti! WD Blue SN5100 NVME™ 1TB M.2 2280 5099TL

Napalım hocam bu kaçıncı sipariş iptal olan 2 hafta parayı bekletiyolar 1 haftada iadesi sürüyo zaten hep aynı muhabbet
Öyle mediamarkt aldım m2 iptal oldu 1 hafta o bunu da sayarsan 1 aydır falan para yok sıkıntı şu parasında değilim boşa zaman gidiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de öyle gözüküyor ancak para iadesi yapıldı bile bana
Bana da yapılmış

Öyle mediamarkt aldım m2 iptal oldu 1 hafta o bunu da sayarsan 1 aydır falan para yok sıkıntı şu parasında değilim boşa zaman gidiyo

Bana da yapılmış
abi valla inan dediğin gibi parası umrumda değil isterse 15 gün sonra gelsin hevesim kaçtı ya fiyat hatası değildi normal fiyattan sanırım 1-2k azdı indirim var diye aldım ben

abi valla inan dediğin gibi parası umrumda değil isterse 15 gün sonra gelsin hevesim kaçtı ya fiyat hatası değildi normal fiyattan sanırım 1-2k azdı indirim var diye aldım ben
Ben de öyle çok gelir kafasındaydım hatta vatandan aldım ssdyi iptal etmiştim sonra bir şey oldu vatandaki ssd iptal olmadı geliyor ama bu sefer de amazondan aldığım m2 iptal oldu yani ikisinden de olacaktım birinden oldum diyorum en azından ama bu olaylar cidden yordu ya hani muazzam indirim de almıyoruz sanki 1k ya 1tb m2 aldık sanki iptal geliyor

arkadaşlar nethouse 11 bin tl küsürden tekrar yayınlamış. eger iptal olduysa canlı yardıma baglanıp durumu anlatın. benimle konusan kisi siz bu ürünü bu fiyattan alın kalan farkı hediye kartınıza tanımlarız dediler. benim için ihtiyac yok. teşekkür edip kapattım. eger amazon satıcılı ürün almayı düşünen varsa farkı hediye kartı bakiyesi veriyolar sanırım. bi bakarsınız

benim para da gelmiş. hala kargoya verilecek gözüküyor ama desteğe bağlanıyorum şimdi

arkadaşlar nethouse 11 bin tl küsürden tekrar yayınlamış. eger iptal olduysa canlı yardıma baglanıp durumu anlatın. benimle konusan kisi siz bu ürünü bu fiyattan alın kalan farkı hediye kartınıza tanımlarız dediler. benim için ihtiyac yok. teşekkür edip kapattım. eger amazon satıcılı ürün almayı düşünen varsa farkı hediye kartı bakiyesi veriyolar sanırım. bi bakarsınız
Bende konuştum farkı veriyolar sanırım 1-2 saat içinde dönüş yapıcaklarmış net bilgi için

Bende konuştum farkı veriyolar sanırım 1-2 saat içinde dönüş yapıcaklarmış net bilgi için
Atııkları link üzerinden 10.999 tl den ürünü alıyorsun, ürün eline gelince amazon müşteri hizmetlerine ulaşınca farkı vereceklermiş.

THH gözükecek gibi

1774355401922.webp

thh direkt red bence çözüm sundukları için değerlendirmek isteyen alsın

thh direkt red bence çözüm sundukları için değerlendirmek isteyen alsın
cozum mantikli olsa ok ama ben neden nakit verip cek kabul edeyim bunu almak zorunda degilim. thhye gidom ben

cozum mantikli olsa ok ama ben neden nakit verip cek kabul edeyim bunu almak zorunda degilim. thhye gidom ben
ürünü alıp eline geçince aradaki farkı alsan, farklada tekrardan 1 tb m2 ssd alıp 11 ye aldıgını iade etsen ne olur

ürünü alıp eline geçince aradaki farkı alsan, farklada tekrardan 1 tb m2 ssd alıp 11 ye aldıgını iade etsen ne olur
yemezler hocam. aradakı fark icin 5k verecek zaten. diger aldıgnı da 5.1e duser sisteme yani sana 5.1 geri verirler ortalama

ben basvurumu yaptım takdir-i ilahi
1774357621852.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,851
Üyeler
190,654
Son üye
kekeme