❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ama sen alsan ihtiyacın yoksa satmayacak mıydın yastık altı mı yapacaktın?
Hocam elbet satarsın da 10bine alıp 50bine satanlar var yani o yüzden insanların tepki göstermesi normaldir bu fırsatçılığın üst düzeyi daha orta bi fiyata da satabilirler sallıyorum 30-35 gibi. Yine misliyle kâr

mail at sen 96 lık yakalamışsın bir de ben attım 2 aldığımın 1 i iptal edildi 2 den fazlasına iptal hakkı yazmıssınız iptal edileni geri istiyorum diye aradılar ve aynı fiyattan sattılar bence yapın çok değerli 96gb lık
İptal hakkı aynı üründen 2 den fazlasına diye yazmışlar komedi ya.

Maaşallah herkes hayır sever olmuş, almayanlar ne hikmetse alanları fırsatçı belledi..

Ustam fatura kesildi kargo teslimatı bekleniyor da kargolar kapanacak teslim etmediler la şubeye halen iptale çekmeseler bari :D

Ama sen alsan ihtiyacın yoksa satmayacak mıydın yastık altı mı yapacaktın?
İhtiyacım olmasa bile aldığım fiyatın kat ve kat üstüne satmayacaktım. Aldığı fiyatın 3-4 katına koyuyorlar.
Umarım kullanacak arkadaşlar almıştır daha çok:)
Konuyu en başından beri takip ediyorum maalesef.
Siz de onlar kadar çevik olun…
Mesaideyken konu açıldı Abdullah Abi, şimdi bir daha olur diye mesaide bile forumdayız :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maaşallah herkes hayır sever olmuş, almayanlar ne hikmetse alanları fırsatçı belledi..
Alanlara değil alıpta aldığının 3 katı fiyata millete iteklemeye çalışanlara fırsatçı diyoruz herhalde cümlem sana da dokundu.

İhtiyacım olmasa bile aldığım fiyatın kat ve kat üstüne satmayacaktım. Aldığı fiyatın 3-4 katına koyuyorlar.

Konuyu en başından beri takip ediyorum maalesef.

Mesaideyken konu açıldı Abdullah Abi, şimdi bir daha olur diye mesaide bile forumdayız :D
Hayırsever arkadaşım 3000 e aldığın gram altını altın 7000 olduğunda 5000 den satıyor musun ?

Ticaret bu istediği gibi değerlendirir bu fırsatçılık değildir.

Yarın sana 1 milyona ev verseler bir rezidans dairesi, ihtiyacın olmadığı halde gidip bir garibana 2 milyona mı satarsın 35 milyona mı satarsın ?

Hayırsever arkadaşım 3000 e aldığın gram altını altın 7000 olduğunda 5000 den satıyor musun ?

Yarın sana 1 milyona ev verseler bir rezidans dairesi, ihtiyacın olmadığı halde gidip bir garibana 2 milyona mı satarsın 35 milyona mı satarsın ?
Söylediğin örnekler ve verdiğin değerler absürt ve bu konuyla alakası olmayan örnekler olmuş. Bu arkadaşların bu ürünleri kaç liradan aldığını köroğlu bile gördü, biliyor. Ben demiyorum ki 7 liraya aldığını 8 liradan satsın. 12-14 liradan satabilir ama sıfır fiyatının üstünde ilanlara koyanlar var :D 2 kat yükseğine satanlara lafım yok ama vatanda ki fiyattan 2 lira 3 lira alçağa koyup sıfır diye millete itelemeye çalışan fırsatçıdır çakaldır. O fiyatlara koyanlar da zaten bende ram var dursun enayinin biri gelir alır diye düşünüyor.
Her şey bir tarafa, ihtiyaç sahibi olan arkadaşlara hayırlı olsun. Diğerlerine hayırlı satışlar dilerim.

Düpedüz fırsatçılıktır, bu ülkede enflasyonun yarısı açgözlülükten kaynaklı geri kalan yarısı yanlış politikalardan. Ticaret aldığın fiyatın 4-5 katına satmak falan değildir. Adabınca bir kâr payı koyup satmaktır.

Aradılar 6000 MHz CL28 Neo yerine 6000 MHz CL36 Ripjaws teklif ettiler reddetdim 11900 TL'ye gelicekti malesef muadil sunmadılar bana

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri