Öneri Klavye önerisine ihtiyacım var bütçe 3000'tl

yok hocam onları incelemedim
Bir bak istersen hoşuna giden model varsa linkle yorumlayalım aceleye gerek yok bence çünkü emin ol ben sana şimdi desem v4 %75 al bak keyfine o fiyatı haketmeyen ürün kullanmış olacaksın mesela

Bilek desteği istemissin ama onun haricinde Aula F75 akar bence bilek desteği aşırı önemli değilse %75 hot swap bir klavye knob vs var multimedya vs için kullanılabiliyor bir incele istersen zam yemediyse 2500-3000 bandında fiyatı en son bilek desteği için onunla uyumlu bilek desteği vardır diye düşünüyorum ekstra satılan
bu aula f75 beni kanser ediyor csde f1 f2 lazım oluyo çalışmıyor mola alamıyoz biosa girecem f12 çalışmıyo

Hocam aula f87 pro hakkında düşünceler nedir bendede aynı bütçe var ve çok kararsız kaldım tam bu tip bir klavye arıyorum manyetik mekanik fark etmez hissiyatı iyi olsun ve her türlü oyun oynarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir bak istersen hoşuna giden model varsa linkle yorumlayalım aceleye gerek yok bence çünkü emin ol ben sana şimdi desem v4 %75 al bak keyfine o fiyatı haketmeyen ürün kullanmış olacaksın mesela
bir de aula f75e baktım ama bi alt modeli galiba aynı fiyata kafayı yicem bulamıyorum bir klavye

Hocam aula f87 pro hakkında düşünceler nedir bendede aynı bütçe var ve çok kararsız kaldım tam bu tip bir klavye arıyorum manyetik mekanik fark etmez hissiyatı iyi olsun ve her türlü oyun oynarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de aula f75e baktım ama bi alt modeli galiba aynı fiyata kafayı yicem bulamıyorum bir klavye
Bulabildin mi acaba ben hala alamadım da bir şey

Geri