İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

Hocam merhabalar bende aynı klavyenin siyahını aldım siyah bağımlısı olduğum için 2 sorum var ilki acaba klavyenin ayarlarını nasıl yaptınız? ben ağırlıklı cs2 oynuyorum ilk defa manyetik bir klavye aldım ve türkiyede detaylıca anlatanda göremedim sizde cs için ayar falan yaptıysanız atabilir misiniz? ikinci sorumda bana klavyenin aydınlatması az geldi özellikle harfleri tamam dolduruyor ama o simgelerine tam parlaklık yetmiyor gibi geldi klavyenin ışığını beyaz yaptığımda yine iyi veriyor ama bilmiyorum az geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhabalar bende aynı klavyenin siyahını aldım siyah bağımlısı olduğum için 2 sorum var ilki acaba klavyenin ayarlarını nasıl yaptınız? ben ağırlıklı cs2 oynuyorum ilk defa manyetik bir klavye aldım ve türkiyede detaylıca anlatanda göremedim sizde cs için ayar falan yaptıysanız atabilir misiniz? ikinci sorumda bana klavyenin aydınlatması az geldi özellikle harfleri tamam dolduruyor ama o simgelerine tam parlaklık yetmiyor gibi geldi klavyenin ışığını beyaz yaptığımda yine iyi veriyor ama bilmiyorum az geldi bana
uygulamadan parlaklığı ful hali ile az geldi onuda ekleyim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uygulamadan parlaklığı ful hali ile az geldi onuda ekleyim
açıkçası parlaklığı beyazda epey iyi, hatta ben %25'te kullanıyorum yetiyor, gradyan mor keycaps ile kullanıyorum, siyahta bir farklılık var mı bilmiyorum
space stok sürekli zıplarsın yoksa :D
space hariç full dead zone 0, key trigger stroke settings 0.45-0.5 arası bi yerde bırakıyorum
anti-accidental trigger mode açık,
full cont. rapid trigger açık
alttaki de minimal düzeyde
1000hz kullanıyorum

1774372258549.webp

1774372306447.webp

Aldığıma bin pişman olduğum tek ürün oldu. Alacak arkadaşlar ürün arızalı gelse sonrasında bir sıkıntı olsa bile garanti kapsamı dışında olacağını bilsin ve öyle alsın. Benim şanssızlığımda olabilir yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Aldığıma bin pişman olduğum tek ürün oldu. Alacak arkadaşlar ürün arızalı gelse sonrasında bir sıkıntı olsa bile garanti kapsamı dışında olacağını bilsin ve öyle alsın. Benim şanssızlığımda olabilir yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
noldu hacı paylaş biz de bilelim

ben inceledim de sponsorlu falan değil, öyle görmedim forumdakilere faydam olsun diye

çevremde çok fazla alan arkadaşım var bir tanesi sorun yaşadığında değişim yaptılar sende sorun neydi acaba

Geri