Nightingalee
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Hocam merhabalar bende aynı klavyenin siyahını aldım siyah bağımlısı olduğum için 2 sorum var ilki acaba klavyenin ayarlarını nasıl yaptınız? ben ağırlıklı cs2 oynuyorum ilk defa manyetik bir klavye aldım ve türkiyede detaylıca anlatanda göremedim sizde cs için ayar falan yaptıysanız atabilir misiniz? ikinci sorumda bana klavyenin aydınlatması az geldi özellikle harfleri tamam dolduruyor ama o simgelerine tam parlaklık yetmiyor gibi geldi klavyenin ışığını beyaz yaptığımda yine iyi veriyor ama bilmiyorum az geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uygulamadan parlaklığı ful hali ile az geldi onuda ekleyimHocam merhabalar bende aynı klavyenin siyahını aldım siyah bağımlısı olduğum için 2 sorum var ilki acaba klavyenin ayarlarını nasıl yaptınız? ben ağırlıklı cs2 oynuyorum ilk defa manyetik bir klavye aldım ve türkiyede detaylıca anlatanda göremedim sizde cs için ayar falan yaptıysanız atabilir misiniz? ikinci sorumda bana klavyenin aydınlatması az geldi özellikle harfleri tamam dolduruyor ama o simgelerine tam parlaklık yetmiyor gibi geldi klavyenin ışığını beyaz yaptığımda yine iyi veriyor ama bilmiyorum az geldi bana