Lipton 500 lü demlik çay 469 Tl 🔥🔥🔥

yahudi firması mikroplastik felan hepsini geçtim işçi düşmanı markadan asla almayın

kahve için daha faydalı ayrıca kahve içmek için özel aparta makineye gerek yokki filtre kahveyide dibek kahvesinide normal 3-1 arada kahve gibi kaynar suya atıp içiyom tortu türk kahvesi gibi dipde kalıyor sıkıntı olmuyor reflü gastrit herşeyde var sıkıntı olmuyor 3-1 arada yahudi kahvesi içiyom midem yanıyor

yahudi firması mikroplastik felan hepsini geçtim işçi düşmanı markadan asla almayın

kahve için daha faydalı ayrıca kahve içmek için özel aparta makineye gerek yokki filtre kahveyide dibek kahvesinide normal 3-1 arada kahve gibi kaynar suya atıp içiyom tortu türk kahvesi gibi dipde kalıyor sıkıntı olmuyor reflü gastrit herşeyde var sıkıntı olmuyor 3-1 arada yahudi kahvesi içiyom midem yanıyor
Sen kahvemsi bişi içiyorsun. Malesef hepsi öyle olmamalı.

Bu yahudilik neye göre oluyor. Mesela lipton için nerede yazıyor?

kanser olmak için birebir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yahudilik neye göre oluyor. Mesela lipton için nerede yazıyor?
pepsi, yahudi askerlere ücretsiz yiyecek-içecek gönderiyor. lipton ise pepsi'ye ait.

kanser olmak için birebir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pepsi, yahudi askerlere ücretsiz yiyecek-içecek gönderiyor. lipton ise pepsi'ye ait.
Ben sadece ice tea için bir ortak üretimleri olduğunu lipton pepsiye ait bir şirket olmadığını biliyorum
Ayrıca lipton türkiyedeki faaliyetlerini türk bir şirkete devretmişti.
Neyse bir önemi yok isteyen istediğini alsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,130
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri