❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Varsa daha iyisini yakalayan beklerim :kekw:

Bu arada belirteyim akşam yakaladım indirimi ve sipariş geçer geçmez müşteri hizmetlerini arayıp bildirdim 10dk sonra satışa kapattılar ama gidip de forumlarda konu açsaydım 54352342 tane al-satçının karnını doyurmuş olacaktım hatta çoğu alamıcak thh lik olacaktı falan filan o yüzden yakaladığım hiç bir şeyi paylaşmıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Hocam sanki ödeme bilgilerini gizlememişsin :sleep:

Bu arada belirteyim akşam yakaladım indirimi ve sipariş geçer geçmez müşteri hizmetlerini arayıp bildirdim 10dk sonra satışa kapattılar ama gidip de forumlarda konu açsaydım 54352342 tane al-satçının karnını doyurmuş olacaktım hatta çoğu alamıcak thh lik olacaktı falan filan o yüzden yakaladığım hiç bir şeyi paylaşmıyorum.

Alıntıyı görüntüle
En mantıklı hareket vallahi

Alıntıyı görüntüle
sağ tık incele şekli

Nasıl 11 e 5080 satıldı?
Arkadaşın attığı görselde ki her ürün satıldı işin garibi iptal yiyen duymadım, o gün aşırı hızlı fix atıldı 5070ti tuf felan da vardı

Alıntıyı görüntüle
Bunu ilk kez gördüm hayırlı olsun görseli ilk gördüğümde 5070ti sandım

yalnız fotolar baya iyi, ben de şöyle bişi atiyim o zaman ama o 5080 ile 5090 alan arkadaşlara helal olsun nvidia'nın maliyeti daha fazladır zaten.
1774380988737.webp

her gün vatana ve diğer sitelere bakarım ama bir kere denk gelemedim şu 10k 5080, 10k 64gb iyi tutturulmuş cidden.

Bir de denk geliyorlar hani siteyi açınca :D Şansa bak. Kesin bot veya içerden info geliyor başka açıklaması yok gibi. Aksine inanmak zor baya

Yazılım bilgisine sahip arkadaşlar dirsek çürütüp sağlam botlar yazıyorlar. Herkesin kullanımına açılmayan ne programlar var bi bilseniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,519
Üyeler
190,758
Son üye
Barankoç
Geri