sanırım dediğin örneğin bir iphone bir ipad var ipadde hat olmamasına rağmen konuşulması gibi miyd olarak abım bana 16 yollayacak ve bende ıkıncı el bı 6s falan alarak icloud ıle aramaları o yd cıhaza yonlendırme dıye bırsey varmıs ben tam bılmıyorum bırısı bu konu hakkında benı bılgılendırebılır mı
2 telefonda yanında olmak zorunda çunku yd olan telefon surekli internete baglı olmalıyd olarak abım bana 16 yollayacak ve bende ıkıncı el bı 6s falan alarak icloud ıle aramaları o yd cıhaza yonlendırme dıye bırsey varmıs ben tam bılmıyorum bırısı bu konu hakkında benı bılgılendırebılır mı
Her türlü iki cihaz da Wifi çekecek kadar yakınında olmalı uzaktan olmuyor, pek işlevi yok yani ha cebinden 6S yi çıkarmışsın ha onu.yd olarak abım bana 16 yollayacak ve bende ıkıncı el bı 6s falan alarak icloud ıle aramaları o yd cıhaza yonlendırme dıye bırsey varmıs ben tam bılmıyorum bırısı bu konu hakkında benı bılgılendırebılır mı
telefon ve tablet ornegı pek dogru olurmu bılemedımsanırım dediğin örneğin bir iphone bir ipad var ipadde hat olmamasına rağmen konuşulması gibi mi
2 telefonda yanında olmak zorunda çunku yd olan telefon surekli internete baglı olmalı
6s den yd olana ınternet acsam da aynı sekılde aramaları 16dan da gorebılırmıyım yoksa 8ay kullanıp gerı kalan aylar 6s mı kullanmalıyım onerınız nedırHer türlü iki cihaz da Wifi çekecek kadar yakınında olmalı uzaktan olmuyor, pek işlevi yok yani ha cebinden 6S yi çıkarmışsın ha onu.
yanı kullanabılırım anladım tesekkurlerAynı WI-FI ağına bağlı, 6S'ten mobil veri paylaşmak dahil, olman lazım. Eğer ayarlardan o seçeneği aktif edersen 6S'e gelecek aramalar 16'ya düşer.
Nisan ayına kadar 6S'ı yanında taşı. Nisandan sonra kayıtsız telefonuna SIM kartını takıp aktif et. Bu yıl 8, diğer yıl da 8 ay olmak üzere 1 yıl 4 ay kesintisiz kullanırsın.6s den yd olana ınternet acsam da aynı sekılde aramaları 16dan da gorebılırmıyım yoksa 8ay kullanıp gerı kalan aylar 6s mı kullanmalıyım onerınız nedır
anladım tesekkurlerNisan ayına kadar 6S'ı yanında taşı. Nisandan sonra kayıtsız telefonuna SIM kartını takıp aktif et. Bu yıl 8, diğer yıl da 8 ay olmak üzere 1 yıl 4 ay kesintisiz kullanırsın.
6S ve 16'nı iCloud'a bağladıktan sonra ekteki ayar kısmında görebilirsin.
Mayıs ayı olmayacak mı?Nisan ayına kadar 6S'ı yanında taşı. Nisandan sonra kayıtsız telefonuna SIM kartını takıp aktif et. Bu yıl 8, diğer yıl da 8 ay olmak üzere 1 yıl 4 ay kesintisiz kullanırsın.
6S ve 16'nı iCloud'a bağladıktan sonra ekteki ayar kısmında görebilirsin.
Hocam naptınız kullanıyor musunuz bende Yd 16 Pro almayı düşünüyorumda nasıl hallettinizyd olarak abım bana 16 yollayacak ve bende ıkıncı el bı 6s falan alarak icloud ıle aramaları o yd cıhaza yonlendırme dıye bırsey varmıs ben tam bılmıyorum bırısı bu konu hakkında benı bılgılendırebılır mı
Çoğunlukla o 120 gün biraz sarkma yapabiliyor ama riske atmamak istiyorsan mayısın ortalarında da başlatabilirsin. Zaten ben de "nisandan sonra" yazdım. Nisanın başında yapılırsa yetmeyebilir.Mayıs ayı olmayacak mı?
nısanın sonu mayısın bası gıbı gelıcek 16pm 6sı aldım ama kullanmıyorumHocam naptınız kullanıyor musunuz bende Yd 16 Pro almayı düşünüyorumda nasıl hallettiniz