Bunu yazmaya gelmiştim. 1200'e almıştım güzel gamepad. Konusunu aç yada ben açayım hocam. Baya dip fiyat yine, değer.1214 e düşüyor.![]()
Claw's Tactical Combat 2.4 Ghz/BT Çift Kablosuz Mod - RGB Şarj Standı - 18 Tuşlu Gamepad - Fiyatı, Yorumları
Tactical Combat 2.4 Ghz/BT Çift Kablosuz Mod - RGB Şarj Standı - 18 Tuşlu Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
aç hocam senBunu yazmaya gelmiştim. 1200'e almıştım güzel gamepad. Konusunu aç yada ben açayım hocam. Baya dip fiyat yine, değer.
Altındaki 30₺lik kuponla 1184₺![]()
Claw's Tactical Combat 2.4 Ghz/BT Çift Kablosuz Mod - RGB Şarj Standı - 18 Tuşlu Gamepad - Fiyatı, Yorumları
Tactical Combat 2.4 Ghz/BT Çift Kablosuz Mod - RGB Şarj Standı - 18 Tuşlu Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
1214 e düşüyor.
2 kuponu nasıl aynı anda kullandınızAlıntıyı görüntüleTeşekkürler
Biri kupon biri indirim kodu, ikisini birlikte kullanabilirsin. Birkaç kere ben de böyle yaptım2 kuponu nasıl aynı anda kullandınız
Bir süredir alışveriş yapmıyor olman lazim bana da vermişti gecensana özel %20 alabilme şansımız???