Koltuk önerisinde bulunabilir misiniz?

mhtsolk

80+
Reaksiyon skoru
2
İşim bilgisayar başında. Her gün yaklaşık olarak 10-14 saat arası bilgisayar başında oturuyorum işim gereği. Evden çalışıyorum ve bir koltuğa ihtiyacım var. Bir kaç model buldum fakat emin değilim. Önceliğim dayanıklılık. Bir tavsiye verebilecek deneyimli arkadaş var mı?
Baktığım koltuklar Titanseat Throne, Exvega Business Pro ve Zio Valor. Her türlü tavsiyeye açığım.

Selamlar, bende evde bilgisayar başında çalışıyor olduğumdan çok iyi anlıyorum seni.
Aynı sebepten dolayı 1.5 sene önce kadar Hawk Fab v4 modelini aldım.
Şimdi gördüğüm kadarıyla 5000TL kadar indirimde.
Gerçekten çok konforlu, kurulumu kolay ve hala aşırı memnun bir şekilde kullanıyorum.
Diğer oyuncu koltuklarına kıyasla oturma bölgesi biraz daha geniş ve metal ayaklı o yüzden hem güven hem rahatlık veriyor.

Selamlar, bende evde bilgisayar başında çalışıyor olduğumdan çok iyi anlıyorum seni.
Gerçekten çok konforlu, kurulumu kolay ve hala aşırı memnun bir şekilde kullanıyorum.
Diğer oyuncu koltuklarına kıyasla oturma bölgesi biraz daha geniş ve metal ayaklı o yüzden hem güven hem rahatlık veriyor.
Cevabınız için teşekkür ederim modeli inceleyeceğim 🙏

yaklaşık 5 yıldır xdrive fırtına ve akdeniz aldım kullanıyorum. birisi deri birisi kumaş ikisi de gıcır gıcır ediyor geceleri çok rahatsızlık veriyor. oturduğun yer belli bir zamandan sonra eziliyor o da kalça ve bel tarafında ağrı yapıyor. çözümü ortopedik visco oturma minderi alarak çözdüm o da ayrı masraf

Nerde indirimde

Hawk Fame veya Future serisi alabilirsiniz bence. Fame serisi kullanan çok yakın tanıdığım var, benim önerimle almıştı ve 1 ayı aşkın süredir aktif kullanıyor aşırı memnun koltuktan. Deri olmaması da büyük avantaj..

Ek olarak kumaş da olsa deri de olsa oyuncu koltuğu tipinde bir şey istemiyorum ve biraz farklı estetik görünen bir şeyler arıyorum derseniz şöyle bir model çıkmış, kullanan kişiler ürünün çok rahat olduğunu söylüyorlar, sadece Pro modelinde yer alan ayak uzatma aparatından şikayetçi alan kişiler..

Bunların haricindeki tek tavsiyem dayanıklılığa önem verdiğiniz ve çok uzun vakitler geçirdiğiniz için ne olursa olsun deri bir koltuktan kaçının. Terden veya uzun kullanımdan kaplamada çatlak ve soyulma problemleri çıkıyor uzun vadede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,381
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri