Bilgisayarımı satıyorum fiyatı ne olmalı?

yani yeni sistem kuracaksanız direk parça parça yükseltmek daha mantıklı olmaz mı hocam yada düşürücek misiniz amacı pek anlayamadım açıkçası
Gözün doysun hocam elindeki sistem üst seviye zaten bir üstünü daha alamazsın :D
Hocam yeni kuracağım sistemde ekran kartı bu seviyelerde kalabilir bunda bir problem yok fakat işlemciyi kesinlikle yükseltmem gerekiyor. Genelde oynadığım oyunlar ağırlıklı olarak işlemci kullanıyor bundan dolayı AMD 7800X3D VEYA 9800X3D almayı düşünüyorum. Bunun içinde anakartı değiştirmem gerekiyor vesaire vesaire. Yükseltmek mi değiştirmek mi bilemedim.

60bine 4060 yazanlara bakma sen onlar satılmayan ilanlar. herkes 100bin yazsa değeri 100bin mi olacak. istersen 60dan koyarak kendin tecribe edebilirsin ilgilenen var mı yok mu
alın buyrun 6 taksitle bunu mu alınır sizin sistem mi alınır 65-70e? kim nakit çıkarabiliyor o paraları. parası olan adam zaten ikinci el almıyor

Hocam yeni kuracağım sistemde ekran kartı bu seviyelerde kalabilir bunda bir problem yok fakat işlemciyi kesinlikle yükseltmem gerekiyor. Genelde oynadığım oyunlar ağırlıklı olarak işlemci kullanıyor bundan dolayı AMD 7800X3D VEYA 9800X3D almayı düşünüyorum. Bunun içinde anakartı değiştirmem gerekiyor vesaire vesaire. Yükseltmek mi değiştirmek mi bilemedim.
Hocam ana kartı sat , işlemciyi sat bitti :D neden komple sistemi satasın hele ki ramler bu haldeyken aboovv.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ana kartı sat , işlemciyi sat bitti :D neden komple sistemi satasın hele ki ramler bu haldeyken aboovv.
6000 e 30 mis gibi ramlerin var yani hiç gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,559
Üyeler
190,762
Son üye
sky67
Geri