❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G6 Monitör (OLED 27" 2K 240Hz) - 24,7 bin TL

Şu oled panelleri bir tek ben sevemedim herhalde. 4K glossy qd-oled alıp beğenmeyip iade eden biri olarak oled paneller bana aşırı abartılıyor gibi geliyor.
Valla beğenmemek imkansız gibi hocam ya, uzun zaman 2k ips kullandım, parlak qd olede geçtikten sonra gözlerim bayram etti bambaşka bir deneyim

Yaklaşık 20k'ya G5 180 Hz (G50SF) aldım fakat bu model içimde kalmıştı. Hazır seni yakalamışken sorayım: En rahatsız olduğum konu, web tabanlı ekranlarda harfler sanki bulanıkmış keskin değilmiş hissiyatı. G6 monitörde yaşadınız mı? Samsung'un ürettiği QD-OLED panelin genel sıkıntısı mıdır?
Tüm 2K oledlerin genel sıkıntısıdır. Woled'ler bir tık daha kötüdür. Yeni nesil gen 5 qd oled ile düzelecek.

Nesini beğenmediniz? Bende almayı düşünüyorum.
Herkes yere göğe sığdıramayıp inanılmaz yorumlar yapınca beklentimi arşa çıkarmıştım fakat elimdeki IPS panelden öyle ahım şahım daha iyi olmadığını evet iyi ama 40K verilebilecek bir fark olmadığını gördüm o yüzden iade ettim.

1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve şimdiye kadar ücret ödeyip kullandığım ürünler arasında, parasını gerçekten fazlasıyla hak eden ilk 10 ürün arasında rahatlıkla yer alır, çift ekran kullanıyorum bunun yanında 4K ips yan ekranım var yüzüne bile bakmıyorum maalesef, Oled ekran bambaşka bişi kesinlikle tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm 2K oledlerin genel sıkıntısıdır. Woled'ler bir tık daha kötüdür. Yeni nesil gen 5 qd oled ile düzelecek.
onun ayarı var ayarını yaptıktan sonra kaymak gibi oluyor sayılar,harfler ayarını yapman lazım.

26 bine asuslar var yeni seri. Bence onları almak daha mantıklı hem parlak kaplamalı. https://www.akakce.com/monitor/en-u...t-240-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1280400741.html
aynısının gen2 versiyonun incelemesini dün paylaştım. kesinlikle asus varken asla alınmaz g6.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parlak (glossy) panel, videolarda gördüğüm kadarıyla arkayı ayna gibi gösteriyor ki hiç benlik değil. Ama doygunluk ve canlılık daha iyi sanırım.
gen2 var ben gen2 aldım. qd oled yerine woled gen2 alabilirsin hocam bir bak derim ben.

Herkes yere göğe sığdıramayıp inanılmaz yorumlar yapınca beklentimi arşa çıkarmıştım fakat elimdeki IPS panelden öyle ahım şahım daha iyi olmadığını evet iyi ama 40K verilebilecek bir fark olmadığını gördüm o yüzden iade ettim.
48" en güncel panel 144hz LG Oled TV Vatan'da 39, 41, 42 bin tl gibi fiyatlara satıldı.

Dev gibi ekran, kaliteli hoparlörler, daha çok port vs.

Demek ki oled monitör piyasası şişirme diyorum böyle görünce. Şuan 31,5" 4K 165Hz QD-Oled bir model kullanıyorum bana 6 taksit 28300 liraya mal oldu. Böyle olunca ne yanma korkusu var ne de servet vermişim hissi var. Çünkü daha önce de 32" 4K kullanıyordum ve 32"4K modeller hep 20 bin üstü.

Gen 3 panel olmasına rağmen 4K olması sayesinde 4k32 IPS sonrası bile keskinlik problemi yaşamadım.

Şu oled panelleri bir tek ben sevemedim herhalde. 4K glossy qd-oled alıp beğenmeyip iade eden biri olarak oled paneller bana aşırı abartılıyor gibi geliyor.
Banada canlılıkları çok yapay gerçekten uzak geliyor. Güzel göstersede hoşuma gitmiyor.

Banada canlılıkları çok yapay gerçekten uzak geliyor. Güzel göstersede hoşuma gitmiyor.
SRGB içerikleri geniş renk uzayında görüntülediğiniz için öyle oluyor. HDR içeriklerde geniş gamut, srgb içeriklerde srgb renk uzayını kullanmanız gerek. Aksi halde karşılaşacağınız görüntü ilk resimdeki gibi olur. Bunu srgb ile değiştirirseniz görüntü ikinci resimdeki gibi doğal gözükecektir.
9386.webp

Ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum çok memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri