İnceleme ASUS ROG Ekosistem İncelemesi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hayır hocam, siz önce saygılı olmayı yapıcı olmayı öğrenin. Gerçekten bu toxiclik ile nasıl hayatta kalıyor ve insanlarla iletişim kuruyorsunuz bilmiyorum fakat dediğim gibi asus'un çalışanı da değilim fanboy'u da değilim burada yalan yanlış bilgiler verdiğimde elime geçecek hiç bir şey yok.
Zaten imzanızı da referans alınca forumlarda ne gibi tartışmalara, toxicliklere yol açtığınızı anlamak pek zor değil.
pekala dediğiniz gibi olsun. Ama Allah önce kara kalbinize sonra da sevdiklerinize ciddi sabırlar versin. Sizin bir aile bireyiniz veya arkadaşınız olmak çok zor olurdu aksi takdirde. Konuya dönecek olursak da Asus'un websitesini baz alarak konuşuyorum ben sizin gibi yapay zekayı referans alıp kendimi öne çıkarmak gibi bir travmam maalesef olmadığı için size eşlik edemiyorum. Yoksa konunun emin olun bilgisizlik yada yalanlarla hiç bir alâkası yok.
Sen ne yaşıyorsun birader yanlış bilgi veriyorsun sürekli kaç kere uyardım. Hala aynı şeyi yapıp duruyorsun tepki göstermem kadar normal bir şey yok. Yapay zekadan baktığımda yok. Beni forumlarda bilen biliyor zaten yapay zekadan baksam neredeyse her monitör konusuna etiketlenmem. Onlarca rehberim var forumda. Ama sen muhtemelen çoğu şeyi biliyorsun bilerek bilmemezlikten geliyorsun. Bilerek tilt etmek içinde alttan alttan gazlayıp duruyorsun. Daha 2 gün önce kudur kudur diye laf atan sendin. Şimdi gelmiş iyilik meleği gibi davranıyorsun. İstediğin kadar yanlış bilgi verebilirsin, raporladım ayrıca mesajını yanlış bilgiden dolayı. İstediğin kadar damarıma bas böyle basit numaralarla tilt edemezsin. Gerçek yüzünü göster.

Sen ne yaşıyorsun birader yanlış bilgi veriyorsun sürekli kaç kere uyardım. Hala aynı şeyi yapıp duruyorsun tepki göstermem kadar normal bir şey yok. Yapay zekadan baktığımda yok. Beni forumlarda bilen biliyor zaten yapay zekadan baksam neredeyse her monitör konusuna etiketlenmem. Onlarca rehberim var forumda. Ama sen muhtemelen çoğu şeyi biliyorsun bilerek bilmemezlikten geliyorsun. Bilerek tilt etmek içinde alttan alttan gazlayıp duruyorsun. Daha 2 gün önce kudur kudur diye laf atan sendin. Şimdi gelmiş iyilik meleği gibi davranıyorsun. İstediğin kadar yanlış bilgi verebilirsin, raporladım ayrıca mesajını yanlış bilgiden dolayı. İstediğin kadar damarıma bas böyle basit numaralarla tilt edemezsin. Gerçek yüzünü göster.
Forumlarda açtığın rehberlerde bile reaksiyon bırakan insanların yorum yapması için dileniyorsun hocam. kafana koyduğun bir kaç fanboy'u olduğun markadan başka marka alanlara geçirip duruyorsun neden bu kadar aşağılık kompleksine sahipsin bilmiyorum ama iyiki tanışmıyoruz çünkü katlanmak çok zor olurdu sana.
annemin oğlum neden ahmeti aranıza almıyorsunuz dediği ahmetin aynasısın resmen :D
seni tilt etmeme gerek yok ki zaten sinir hastasısın ve forumdaki insanlar da bunun farkında kaç tane blok yediğinin farkında bile değilsin dostum neden seninle uğraşayım sen belli ki sinir hastası takıntılı bir kardeşimizsin zaten acıyoruz üzülüyoruz daha ne diye üstüne gelelim senin inan hayatımda klavye tuşlarına basmaktan ziyade hiç bir saliselik anımda bile yoksun.

Forumlarda açtığın rehberlerde bile reaksiyon bırakan insanların yorum yapması için dileniyorsun hocam. kafana koyduğun bir kaç fanboy'u olduğun markadan başka marka alanlara geçirip duruyorsun neden bu kadar aşağılık kompleksine sahipsin bilmiyorum ama iyiki tanışmıyoruz çünkü katlanmak çok zor olurdu sana.
annemin oğlum neden ahmeti aranıza almıyorsunuz dediği ahmetin aynasısın resmen :D
Oo gerçek yüzünü göstermeye başladın demek ne oldu az önce iyilik meleği gibi takılıyordun. Karaktersizliğini gün yüzüne çıktı. 😂

Sen yok musun sen yalan ağzına yuva yapmış. Tek bir kişi bile seni sallamıyor konu açmışsın zerre seni sallayan yok. Yine etiketlenen benim. Hani şu köşede pısıp bekleyen kişi var ya işte o sensin, anca arkadan iş çevirirsin yalancı seni.

aqdmes ile biten versiyon gen1 olarak geçiyor.
Hayır gen1 versiyon da WOLED bununla aynı panel

XG27AQDMG

Bu gen 1

XG27AQDMGR

ise gen 2

MES modeli ise QD Oled Glossy model.

Gen 1 ile gen 2 panel aynı. Sadece Kaplama farkı var ikisi arasında. Gen2 panel mat olmasa bile ışığı biraz daha iyi tutabilen trueblack KAPLAMAYA sahip.

Hiçbir şey bilmeden her şeyi biliyorsun heralde.

Neyse gen 3 woledden devam sen bu genleri panel genleri ile karıstırmıs adamsın

Engellenenlere bir kişi daha eklendi, bir tr forumda da doğru bilgiye karşı zeka ortalaması barajın altında olmasın arkadaş. Şimdiden konularda geze geze dört kişiye ulaştım :D daha üyelik alalı şurada ne kadar süre oldu insanımızın genel profilleri yine şaşırtmıyor

XG27AQDMG

Bu gen 1

XG27AQDMGR

ise gen 2

Gen 1 ile gen 2 panel aynı. Sadece Kaplama farkı var ikisi arasında. Gen2 panel mat olmasa bile ışığı biraz daha iyi tutabilen trueblack KAPLAMAYA sahip.

1 haftadır kullandığı monitörde burnin yok diyor :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

seni tilt etmeme gerek yok ki zaten sinir hastasısın ve forumdaki insanlar da bunun farkında kaç tane blok yediğinin farkında bile değilsin dostum neden seninle uğraşayım sen belli ki sinir hastası takıntılı bir kardeşimizsin zaten acıyoruz üzülüyoruz daha ne diye üstüne gelelim senin inan hayatımda klavye tuşlarına basmaktan ziyade hiç bir saliselik anımda bile yoksun.
Adam söylediği şeylerin kaynağını atıyor:D yalan söylüyorsun diyon . Inanmiyorsan gider kaynağına bakarsın

En son hayatta gerçekten sinirlendiğim 2 an oldu birisi Vatan ram indirimde ram almamak öbürü bu cocugun hiçbir şey bilmemesi.

Ha birde ASUS övülmesi falan MSI olsa neyse idare eder biraz belki
Vatandan ram alamamak kötü oldu ya :)

XG27AQDMG

Bu gen 1

XG27AQDMGR

ise gen 2

Adam söylediği şeylerin kaynağını atıyor:D yalan söylüyorsun diyon . Inanmiyorsan gider kaynağına bakarsın
Bana yapay zekadan bakıyorsun ben Asusun sitesinden bakıyorum diyor. 2 gün önce Asusun sitesinden paylaştım. Bir de alttan alttan doldurması yok mu Rdr2 deki Micah gibi.
9390.webp
9388.webp

9392.webp

Micah'ın vücut bulmuş hali yalancı eleman
9394.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En son hayatta gerçekten sinirlendiğim 2 an oldu birisi Vatan ram indirimde ram almamak öbürü bu cocugun hiçbir şey bilmemesi.

Ha birde ASUS övülmesi falan MSI olsa neyse idare eder biraz belki
Samsung, Dell ve aoc gibi markalara yazılımsız çöp diyor. 😂😂

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,111
Üyeler
190,861