Sen ne yaşıyorsun birader yanlış bilgi veriyorsun sürekli kaç kere uyardım. Hala aynı şeyi yapıp duruyorsun tepki göstermem kadar normal bir şey yok. Yapay zekadan baktığımda yok. Beni forumlarda bilen biliyor zaten yapay zekadan baksam neredeyse her monitör konusuna etiketlenmem. Onlarca rehberim var forumda. Ama sen muhtemelen çoğu şeyi biliyorsun bilerek bilmemezlikten geliyorsun. Bilerek tilt etmek içinde alttan alttan gazlayıp duruyorsun. Daha 2 gün önce kudur kudur diye laf atan sendin. Şimdi gelmiş iyilik meleği gibi davranıyorsun. İstediğin kadar yanlış bilgi verebilirsin, raporladım ayrıca mesajını yanlış bilgiden dolayı. İstediğin kadar damarıma bas böyle basit numaralarla tilt edemezsin. Gerçek yüzünü göster.Hayır hocam, siz önce saygılı olmayı yapıcı olmayı öğrenin. Gerçekten bu toxiclik ile nasıl hayatta kalıyor ve insanlarla iletişim kuruyorsunuz bilmiyorum fakat dediğim gibi asus'un çalışanı da değilim fanboy'u da değilim burada yalan yanlış bilgiler verdiğimde elime geçecek hiç bir şey yok.
Zaten imzanızı da referans alınca forumlarda ne gibi tartışmalara, toxicliklere yol açtığınızı anlamak pek zor değil.
pekala dediğiniz gibi olsun. Ama Allah önce kara kalbinize sonra da sevdiklerinize ciddi sabırlar versin. Sizin bir aile bireyiniz veya arkadaşınız olmak çok zor olurdu aksi takdirde. Konuya dönecek olursak da Asus'un websitesini baz alarak konuşuyorum ben sizin gibi yapay zekayı referans alıp kendimi öne çıkarmak gibi bir travmam maalesef olmadığı için size eşlik edemiyorum. Yoksa konunun emin olun bilgisizlik yada yalanlarla hiç bir alâkası yok.