- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı günlerde kullanın hocam. Çok çok iyi fiyata almışsınız.subatta enermax 1650w ben 7650tl 6 taksitle almıştım. herhalde toplasan 10 stok vardı subat ayında erittiler![]()
Hayırlı günlerde kullanın hocam. Çok çok iyi fiyata almışsınız.subatta enermax 1650w ben 7650tl 6 taksitle almıştım. herhalde toplasan 10 stok vardı subat ayında erittiler![]()
bilmediğimden soruyorum kablo çıkışı derken PSU DAKİ SOKET sayısımıbu fiyatlarda yüksek wattlı psu zaten oluyor.
örnek bu linkte psu 7650 aldım. kablo çıkışlar ömürlük diyebilirim. asus rog baktım adı da rog ha prime falan değil. kablo çıkışlar h610 veya a620 anakart gibi gözüktü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1650w subatta almıştım, mükemmel kablo çıkışları var. bayıldım şahsen.
istiyorsan benim iptal çekiyim sana yollayayımben sonradan vazgeçtim
standart bir sistemde rog 1000w yeterli zaten değil mi ?? 1 tane gpu olacak sistemdebu fiyatlarda yüksek wattlı psu zaten oluyor.
örnek bu linkte psu 7650 aldım. kablo çıkışlar ömürlük diyebilirim. asus rog baktım adı da rog ha prime falan değil. kablo çıkışlar h610 veya a620 anakart gibi gözüktü
1650w subatta almıştım, mükemmel kablo çıkışları var. bayıldım şahsen.
istiyorsan benim iptal çekiyim sana yollayayımben sonradan vazgeçtim
evet. şöyle düşündüm 3 kablolu 8pinli yani 9070xt taksam yanında çift 8 pinli cpu kablosu. psu kablolar tamamen doluyor. geri geriye takacak başka donanım şuan için yok ama içime sinmedi diyelim.bilmediğimden soruyorum kablo çıkışı derken PSU DAKİ SOKET sayısımı
5090 için bile yeterli.standart bir sistemde rog 1000w yeterli zaten değil mi ?? 1 tane gpu olacak sistemde
bende şuan aynı model 9070xt 2 tane var belki ben 2 tane kullanıp , takmak istiyorumstandart bir sistemde rog 1000w yeterli zaten değil mi ?? 1 tane gpu olacak sistemde
ANLADIM sağolasınevet. şöyle düşündüm 3 kablolu 8pinli yani 9070xt taksam yanında çift 8 pinli cpu kablosu. psu kablolar tamamen doluyor. geri geriye takacak başka donanım şuan için yok ama içime sinmedi diyelim.
bilmezmiyim enermax severiz ucuz ve kaliteli.Şunun dadunu bir bilsen ahahhah ne gerek var bu kadar paralara ya![]()
en cok kullandıgım uygulama google chrome 1000w yeterli sanırımbende şuan aynı model 9070xt 2 tane var belki ben 2 tane kullanıp , takmak istiyorum![]()
1000W güç kaynağı geleceğe dönük olarak büyük ihtimalle yeterli olur. Ekran kartlarının güç tüketiminin sürekli artacağını düşünmüyorum. Her ne kadar günlük hayatta çok fark etmesek de Avrupa ülkeleri elektrik üretimi için özellikle nükleer enerji gibi alanlara ciddi yatırımlar yapıyor. Yani genel eğilim daha verimli enerji kullanımı yönünde.en cok kullandıgım uygulama google chrome 1000w yeterli sanırım![]()
soğutuculu ssd aldık zamanında hep ondanbilmezmiyim enermax severiz ucuz ve kaliteli.
1350 watt power kullan ssd totosu açıkta kalsın geçici olarak açmıssın hava alsın diye .D