Çözüldü✓ Lenovo LOQ 15IRX9 83DV00HTTRA30 nasıl alınır mı?

Değermi 10k farka pek anlamadığım için soruyorum
10K Fark Nereden Çıktıkı Zaten İkisininde Fiyatı 65K Değil Mi ?

Hangi Üründeb Bahsediyordun Sen İlk Paylaştığın Ürünse Fiyatlar Aynı Seviyede ?

10K Fark Nereden Çıktıkı Zaten İkisininde Fiyatı 65K Değil Mi ?

Hangi Üründeb Bahsediyordun Sen İlk Paylaştığın Ürünse Fiyatlar Aynı Seviyede ?
Değermi 10k farka işlemci 13700hx ram 16 ekranı 17.3 inç zaten onun dışında başka bişey yok. Değermi değmezmi

Değermi 10k farka işlemci 13700hx ram 16 ekranı 17.3 inç zaten onun dışında başka bişey yok. Değermi değmezmi
Sonuç Odaklı Düşünecek Olursak Laptoplar Masaüstü Gibi Uprage Edilemiyor Bu Nedenden Ötürü RTX 5070 Tercihi Senin İçin Yatırım Gibi bir şey Olacaktır .

Yanı Kısacası Farka Değer .

Başlıktaki model anakart yakan model değil mi? Ben o diye biliyorum

Sonuç Odaklı Düşünecek Olursak Laptoplar Masaüstü Gibi Uprage Edilemiyor Bu Nedenden Ötürü RTX 5070 Tercihi Senin İçin Yatırım Gibi bir şey Olacaktır .

Yanı Kısacası Farka Değer .
Ram zaten senin attığında daha yüksek bi fark ekrandan yerim ama diğer model hem ağır olur 17.3 inc ekrandan sebep hemde her yere kolay kolay götüremem 5060 yerine 5070 i 10 k farka değer diyorsanız haneye hayırlıyorum kanka. uprage edilmiyor haklısın ama bir soru işareti kalmıştı kafamda 10 k ya değermi diye

Ram zaten senin attığında daha yüksek bi fark ekrandan yerim ama diğer model hem ağır olur 17.3 inc ekrandan sebep hemde her yere kolay kolay götüremem 5060 yerine 5070 i 10 k farka değer diyorsanız haneye hayırlıyorum kanka. uprage edilmiyor haklısın ama bir soru işareti kalmıştı kafamda 10 k ya değermi diye
Değer Alabilirsin .

• Beğen
Reaksiyonlar: Worz
Geri