❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İnceledim depo ürünleride var aynı meşhur amazonndepo grubuda bu arkadaşlar reklam falan değil hiç cevap vermiyor diye paylaşıyorum ki bana niye reklam versin ***

Screenshot_2.webp
hadi

GOODRAM ramleri taktım ben 4800 Mhz'de çalışıyordu (32x2) ryzen master indirip 6000 mhzye çektim haberiniz olsun

Bu arada konudan bağımsız, yeşilin indirimlerini takip etmiyorum artık ya hiç ya da 5 saat sonra paylaşılıyor tamamen kırmızı tayfadayız
İyi fırsat oluyor, oradakiler de kaçırmasın diye iyilik yapıp konusunu açıyoruz ama "neden ilk bizde açmadın" cezası veriyorlar. Daha da uğraşmam.

1774462706140.webp

Bu bir süreç çakılma söz konusu olamaz
Benzer haberi ram fiyatlari ucmadan da paylasmistim. Gorunen koy kilavuz istemez.

Ek detay, bu haberin ustune bir de deepseek ile googledan memory ihtiyacini azaltan guzel haberler gelince ne kadar bellek ureticisi varsa stoklari dustu. Bir sk hynix saglam duruyor. Bu boyle eklene eklene yolu acar gibi.

Son düzenleme:
1774464906703.webp

Bu misal, key valuelerin cache'e alındığı bellek miktarı. Google'ın yeni algoritmasıyla, 6 kata kadar kazanç sağlanmış. Dahası accuracy'de kayıp yok. Dediğim olay bu misal, böyle böyle adamlar bellek ihtiyacını düşürüyor. Düşünsene dün 96 GB'a ihtiyacın vardı bugün 16 GB ile de o işi görüyorsun.

Herkesin rami geldi bizimki hala kargoya teslimat bekleniyorda arkadas ya var mi kargoya cikmayan baskasi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,368
Üyeler
190,557
Son üye
fmsy
Geri