Perfectshot06
Moderatör
- Katılım
- 4 Ocak 2021
- Mesajlar
- 25,848
- Reaksiyon skoru
- 18,474
DLSS5 versiyonu gibi orjinalin :d
e bu filmin aynısıDLSS5 versiyonu gibi orjinalin :d
Super kahraman ile alakasini cozemedim ama benim gibi bu diziyi bekleyen milyonlar var. 600 milyondan fazla satan bir kitabin dizisinin olmasi kadar dogal bir sey yok.Ben artık tiksiniyorum yani bir şeyi daha ne kadar ısıtıp ısıtıp yeniden önümüze sunacaklar?
Bu olmasın Batman olsun. Supermen olsun, Spidermen olsun.
O kadar 1900 yılların karakterleri ve düşünce tarzını taşıyan şeyler var ki. Gına geldi artık hep yeniden-yeniden önümüze çıkmaları.
Belkide super kahraman kitaplarını ana konu olarak devam ettirmek istiyorlar ama çok kötü döngüye girmiş bu olay.
Bu kitabın 8 filmlik devasa bir serisi var zaten, dizi yaparak üstüne ne katabilecekler ki? Tamamen hayranlarını sömürmek üzerine yapılan bir proje diye düşünüyorum. Last Of Us dizisi de aynı şekilde gereksizdi ama onun en azından mantıklı bir sebebi vardı, herkes oyun oynamadığı için oyunla alakası olmayan kitleye yönelik iş görürdü, bunda o da yok.Super kahraman ile alakasini cozemedim ama benim gibi bu diziyi bekleyen milyonlar var. 600 milyondan fazla satan bir kitabin dizisinin olmasi kadar dogal bir sey yok.
Dost, kitaplarini okuduysan bilirsin ki kitaplarinda geçen olayların çoğu filmde yok. Zümrüdüanka yoldaşlığı kitabi 900 sayfa, bu kitabi nasil iki saatlik bir filme sigdirabilirsin? Dizi olduğu için çok daha detaylı islenebilir bir konu olur. Mesela ortak salonun detaylarını falan anca hogwarts legacy oyununda görmüştük süre kisitindan dolayı. Her ne kadar başarılı bir animasyonu olsa da günümüz teknolojisi ile daha iyi bir görsel efekt sunabilirler.Bu kitabın 8 filmlik devasa bir serisi var zaten, dizi yaparak üstüne ne katabilecekler ki? Tamamen hayranlarını sömürmek üzerine yapılan bir proje diye düşünüyorum. Last Of Us dizisi de aynı şekilde gereksizdi ama onun en azından mantıklı bir sebebi vardı, herkes oyun oynamadığı için oyunla alakası olmayan kitleye yönelik iş görürdü, bunda o da yok.
İşin saçma yanı yıllar önce bu serinin devamı niteliğinde “yan olay” denebilecek bir olay hakkında 2 filmlik bir senaryo yazıldı, sinemaya getireceğiz demişlerdi ama sonradan iptal edildi. Hani illa hayran sömüreceklerse bari aynı şeyi tekrar çekmek yerine o senaryoyu elden geçirip çekselerdi.