Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,521
İnternet geçmişini sil, cihazı yeniden başlat, bir daha öyle videolar arama. Al sana çözüm.
Evet kesinlikle normal değil. Birde o duvarındaki mouse/klavyelerin hiçbir incelemesi yok. Hani en azından inceleme kanalı o yüzden bu kadar var dersin ama oda değil. Tamamen israf. Yazık.5090 alacağı zaman mırın kırın ediyordu story falan atıyordu ama iş klavyeye mouse'a falan gelince bütün masasını duvarını donatıyordu en son yine karşıma çıktığında mouseları klavyeleri koymak için özel duvar yapıyordu ben bunu kendi nezdimde tek bi şekilde açıklayabiliyorum o da muhtemelen Wraith gibi bir marka ile akraba bağı var. Dayısının bile olabilir o marka. O derece anormal saçma yani. YouTube'da bunun içeriğini yapan binlerce dolar izlenme sayesinde para kazanan adamlarda bile bu kadar ürün yoktur. Anormallik var.
2-3 Teknoloji kanalı takip ettikten sonra geri geliyorlar. Çözümü yok maalesef.İnternet geçmişini sil, cihazı yeniden başlat, bir daha öyle videolar arama. Al sana çözüm.
Aynı yöntemi ben hint videoları için denedim olmadı zamanla kendi kendine geçtiİnternet geçmişini sil, cihazı yeniden başlat, bir daha öyle videolar arama. Al sana çözüm.
Aha geldi iki gözümün çiçeğiisteyen istediğini açar
seyretme
Çocukken "Kimin daha fazla oyuncağı var" kavgası yapardık. Aynısını bu setupcılar yapıyor ama arada bir fark var. Onlar hala büyüyememişGerçekten birinin sistemi yok diye insanı aşağılıyorlar utanmıyorlar da
evet ,senden icazet mı alıcak millet sayfa açarken.. Banane diyeyim değil mi.
Yazdıklarımdan bu kadar kısıtlayıcı bir bakış açısına sahip olduğumu sanmak için sanırım çok çaba sarf ettin dostumevet ,senden icazet mı alıcak millet sayfa açarken.
İstersen yemek yerken de sorsunlar
Onlar harbi sıkıntılı yaAşırı komikler var ya masaüstü bilgisayar hariç hiçbir sistemin setup olmadığını bilmeyecek kadar cahiller telefon,tablet,laptop paylaşıp hesap isimlerini setup yapıyorlar öyle bir komikler ki anlatamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
senin dediğin gibi gerçekten sidik yarışına girmişler.