Herkes Neden Setup Sayfası Açıyor?

İnternet geçmişini sil, cihazı yeniden başlat, bir daha öyle videolar arama. Al sana çözüm.

5090 alacağı zaman mırın kırın ediyordu story falan atıyordu ama iş klavyeye mouse'a falan gelince bütün masasını duvarını donatıyordu en son yine karşıma çıktığında mouseları klavyeleri koymak için özel duvar yapıyordu ben bunu kendi nezdimde tek bi şekilde açıklayabiliyorum o da muhtemelen Wraith gibi bir marka ile akraba bağı var. Dayısının bile olabilir o marka. O derece anormal saçma yani. YouTube'da bunun içeriğini yapan binlerce dolar izlenme sayesinde para kazanan adamlarda bile bu kadar ürün yoktur. Anormallik var.
Evet kesinlikle normal değil. Birde o duvarındaki mouse/klavyelerin hiçbir incelemesi yok. Hani en azından inceleme kanalı o yüzden bu kadar var dersin ama oda değil. Tamamen israf. Yazık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet geçmişini sil, cihazı yeniden başlat, bir daha öyle videolar arama. Al sana çözüm.
2-3 Teknoloji kanalı takip ettikten sonra geri geliyorlar. Çözümü yok maalesef.

Gerçekten birinin sistemi yok diye insanı aşağılıyorlar utanmıyorlar da

Aynı yöntemi ben hint videoları için denedim olmadı zamanla kendi kendine geçti

isteyen istediğini açar

seyretme

isteyen istediğini açar

seyretme
Aha geldi iki gözümün çiçeği 🥰
Toplumsal çürümenin en güzel örneğini yukarıda görebilirsiniz. İnsanlar her yanlışı yapsın ve toplumun içinden geçsin. Banane diyeyim değil mi. Evet çünkü ben uzayda yaşıyorum 😀

Gerçekten birinin sistemi yok diye insanı aşağılıyorlar utanmıyorlar da
Çocukken "Kimin daha fazla oyuncağı var" kavgası yapardık. Aynısını bu setupcılar yapıyor ama arada bir fark var. Onlar hala büyüyememiş 😆 Koca koca adamlar bir bilgisayar üzerinden (konu bilgisayar değil) birbirini zorbalıyor, kendi egosunu tatmin ediyor. Çok kötü durumdayız çok.

evet ,senden icazet mı alıcak millet sayfa açarken.
İstersen yemek yerken de sorsunlar
Yazdıklarımdan bu kadar kısıtlayıcı bir bakış açısına sahip olduğumu sanmak için sanırım çok çaba sarf ettin dostum 🫠

Kimse sana neden kırmızı giydin, neden çorba içtin diye karışamaz ancak senin yaptığın şey genel toplum ahlakına aykırı ise o zaman karışmak gerekir. Bunu ben yaparsam sen beni uyaracaksınki, bende eğer aklı başında bir bireysem kendi hatamı düzeltirim ve toplumun seviyesini korumuş olurum.

Ancak toplumu bozacak şeyler yapıp birde buna "karışamazsınız" demek, toplumsal çürümenin içinde olduğumuzu net bir şekilde göstermektedir. İnsanlar artık sokakta birisine selam vermeye korkar oldu.

Ben hala düzenleceğimize inanıyorum ve olabildiğince etrafıma pozitif enerji saçmaya çalışıyorum. İşe giderken esnafa selam veriyor, hatta yaşlılar ile ayak üstü sohbet ediyor, halını hatrını soruyorum. E kimiside yüzüme bile bakmıyor ama olsun.

Bunu söyleme sebebim, toplum olarak birbirimizden çok koptuk. En basit meselelerde bile hemen kavga ediyoruz.

Buradaki mesela "Bilgisayar Setup'ı" değil, buradaki mesele bir toplumun benliğini unutması. Bu tartışmanın konusu olan Bilgisayar Setupları mesela. İnsanlar hep üste çıkmaya çalışıyor, düzen öyle bir şey dayatıyorki insanlara "Altta kalırsan ezilirsin" mantığı ile insanlar eğlenceli vakit geçireği bir hobi kaynağını başkalarıyla sidik yarıştırmak için kullanıyor. Umarım söylediklerimi biraz olsun anlayabilmişsinizdir. Benim burada amacım kavga etmek değil, amacım benliğimizden nasıl koptuğumuzu göstermek ve kendi elimizden geldiğince toplumsal sınıf farkını minimum düzeyde hissettirmeye çalışmamız gerektiğini söylemek. 🙃

Aşırı komikler var ya masaüstü bilgisayar hariç hiçbir sistemin setup olmadığını bilmeyecek kadar cahiller telefon,tablet,laptop paylaşıp hesap isimlerini setup yapıyorlar öyle bir komikler ki anlatamam

senin dediğin gibi gerçekten sidik yarışına girmişler.

Hiç biri yüzünü göstermiyor ama arka kamerada nası özgüvenli çünkü setup gözüküyo o değil

• Hahaha
Reaksiyonlar: ReQo
Aşırı komikler var ya masaüstü bilgisayar hariç hiçbir sistemin setup olmadığını bilmeyecek kadar cahiller telefon,tablet,laptop paylaşıp hesap isimlerini setup yapıyorlar öyle bir komikler ki anlatamam

senin dediğin gibi gerçekten sidik yarışına girmişler.
Onlar harbi sıkıntılı ya :D 6 inchlik ekranda neyin setupından bahsediyorlar? Hadi onu geçtim, klavye ve mouse bağlayıp 6 inchlik ekranda ne oynayıp ne zevk alacaksın?

Bunların kafa "O yapmış, ben niye yapmayayım?" mantığıyla çalışıyor. Sürü psikolojisi. Yazık.

Şu RGB Ledi fanlara ekleyenlere (firmalara) sözüm yok artık.
Oysaki öyle gereksiz birşeye zaman harcanacağına çok güzel Fan yaprakları tasarımları yapabilirlerdi.
Böyle mesela.

hq720.jpg

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

hq720.jpg

Genelde hep kendi ekran kartlarının AMD veya nvdia taraflarındaki kullanıcılara sallayan boş kitle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri