Drunken Duck
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
cs yayını açmıyorsan 7800x3d + 32gb ram oyun oynamadan zaten 12 gb ram yiyor bilgisayar 16gb ile ne yapmayı planlıyorsunuz.
hocam para yeter mi yav ona6 ay içinde 10800X3D gelecek bunu bekle derim.
kral sabahtandır anlatıyorum, 16 gb ekleme yapacağımdan bahsediyorum. ayrıca oyun oynamadan 12 gb ram falan yediği yok bilgisayarun (16 gb ram için) bilgisayar gerekli optimizasyonu ayarlıyor zaten. ulan soru sormaya geldik şuraya millete ders veriyoruz.cs yayını açmıyorsan 7800x3d + 32gb ram oyun oynamadan zaten 12 gb ram yiyor bilgisayar 16gb ile ne yapmayı planlıyorsunuz.
Tamam kral sen 9800x3d ve 16gb ram al madem PC kendi optimizasyonunu yapıyor madem biliyorsunuz niye soruyorsunuz niye konu açıyorsunuz? 9800x3d en iyi oyun işlemcisiydi şuan ikinci diğeride bir önceki neslin en iyisi ikiside fazlasıyla yetecek su paraları işlemciye basmak yerine ekran kartına yada rame bassaniz daha karlı çıkacaksınız anlayamıyorsunuz atıyorum 240hz monitörün var diyelim 7500f file yeterli gelecek kasmayın bu kadar 9800x3d ye ciddi anlamda gidip 600hz zowie TN panel monitörlerde oynamiyorsaniz ihtiyacınız yok öyle bi adamında 9070xtsi olmaz zaten.1 ay sonra ne olacağını bilmiyoruz ama işlemcilere zam gelmeyeceği kesin AMD yeni 250K 270K Intel islemcilerden dolayı fiyat indirimi yapacak.Alacaksan al almayacaksan sen bilirsin ben baştan uyardım boş yere riske atmana gerek yok.hocam para yeter mi yav ona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kral sabahtandır anlatıyorum, 16 gb ekleme yapacağımdan bahsediyorum. ayrıca oyun oynamadan 12 gb ram falan yediği yok bilgisayarun (16 gb ram için) bilgisayar gerekli optimizasyonu ayarlıyor zaten. ulan soru sormaya geldik şuraya millete ders veriyoruz.
Olay tüketim değil çift kanal teknolojisi 2 slot ram tek slora nazaran yüzde 30 ile 70 arasında fps artışı sağlayabiliyor bundan dolayı sanırım böyle cevap verildihocam para yeter mi yav ona
kral sabahtandır anlatıyorum, 16 gb ekleme yapacağımdan bahsediyorum. ayrıca oyun oynamadan 12 gb ram falan yediği yok bilgisayarun (16 gb ram için) bilgisayar gerekli optimizasyonu ayarlıyor zaten. ulan soru sormaya geldik şuraya millete ders veriyoruz.
Hocam bak anlıyoruz. Ama artık 1 ay içinde ne olacağını kimse kestiremiyor. 32gb ddr5 ramler 5 binden 20 25 bine 1 haftada falan çıktı mesela. Bi daha öyle bir şey olur mu olmaz muhtemelen ama belli de olmaz. Bu arada ben diyorum ki 7800x3d al 32gb ram al bi daha işlemci değiştirme zaten. Ha yayın falan da açarım dersen sanırım 9700x daha iyi olur. Bi iki üstte mesajda arkadaş demiş zaten 540hz monitörünüz yoksa bi anlamı yok gibi bir şey. 800 değil 850 hadi 900 alsanız çok mu şey değilecek? Ama 16gbın yetmediği yerde 32 inanılmaz artıyor. Evet 9800x3d +32gb daha iyi olur ama şu an 1 ay bekleme riskine değer bir fark görmüyorumarkadaşlar siz beni anlamıyorsunuz galiba. 16 gb ram sadece idarelik, 1 ay sonrasında diğer 16 gb ramide alacağım ben zaten. işlemci değişmekle ram takviyesi yapmak aynı şey değil bence. peki 7800x3d almak mı 9700x mi?
stok sıkıntısı hakkında bilgim yok.
hocam para yeter mi yav ona
Sonradan ekleme yaparım diyorsan 9800x3d + 16 , uzun süre güncelleme yapmam diyorsan 7800x3d 32gb ve lütfen 9700x alma.arkadaşlar 9800x3d alıp 16 gb ram ile belirli bir süre idare etmek mi daha mantıklı yoksad direkt 7800x3d + 32 gb ram almak mı