Saturwn_08
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
aklımda phılıps evnıa ve aoc var ama sıkıntı yaşamayan kadar yaşayanda var sizin onerınız ne olur.
ıkısıde aynı panelı kullanıyor sıkınyı yaşarmıyım ve phılıpsden faarkı nedır
philips i öneren baya var benimde dikkatimi çekiyo. bende zamanında kullandığım ve şimdiye kadar en memnun kaldığım gampower sonic t80 önerrbilirimaklımda phılıps evnıa ve aoc var ama sıkıntı yaşamayan kadar yaşayanda var sizin onerınız ne olur.
öneren kadar şıkayrtcı olanda vaqr oyuzden bıraz şuphelenıyorum şansım yok bu konulardaphilips i öneren baya var benimde dikkatimi çekiyo. bende zamanında kullandığım ve şimdiye kadar en memnun kaldığım gampower sonic t80 önerrbilirim
valla monitör kullanmadan önerilmez tek bildiğim bu. ne marka önemli ne de kağıt üstündeki bilgiler. ben daha memnun kaldığım bi monitör olmadığı ve bizzat deneyimlediğim için önerebiliyorum gamepowerı. marka bazılarını korkutuyo ama paneli kaliteli bir firma üretiyo ve monitör çok iyiöneren kadar şıkayrtcı olanda vaqr oyuzden bıraz şuphelenıyorum şansım yok bu konularda
goz onunde bulundurcagım o modelıde teşekkurlervalla monitör kullanmadan önerilmez tek bildiğim bu. ne marka önemli ne de kağıt üstündeki bilgiler. ben daha memnun kaldığım bi monitör olmadığı ve bizzat deneyimlediğim için önerebiliyorum gamepowerı. marka bazılarını korkutuyo ama paneli kaliteli bir firma üretiyo ve monitör çok iyi
Başka önericegin varmı acaba bu bütçemi biraz aşıyor reisimPeşin fiyatına 9 taksitle buradan alabilirsin : https://www.amazon.com.tr/dp/B0F8W5SM6N
O zaman bu ürünü bu fiyattan kaçırma : https://www.incehesap.com/aoc-q27g4zr-27-0-3ms-2k-qhd-pivot-ips-260hz-oyuncu-monitoru-fiyati-85302/Başka önericegin varmı acaba bu bütçemi biraz aşıyor reisim
Ben almıştım o modeli 3 gün sonra iade ettim iade nedenim ekranda ciddi bir yırtılma sorunu vardı ve ghosting yapıyordu panelöneren kadar şıkayrtcı olanda vaqr oyuzden bıraz şuphelenıyorum şansım yok bu konularda