Saat Severler İçin Kendi Geliştirdiğim Dijital Platform

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,116
Selamlar DA Forum ailesi! 👋

Yıllardır bu forumun bir parçasıyım, birçoğunuz beni saatlere olan ilgimden tanıyorsunuz. Bugün tamamen kendi emeğimle kodladığım, sıfır bütçeli bir üniversite öğrencisi projesiyle karşınızdayım. Forumda donanım kadar saat seven ciddi bir kitle olduğunu biliyorum, eminim bu proje çok ilginizi çekecektir.

Öncelikle Belirteyim: Neden Böyle Bir Şey Yaptım?Bu proje tamamen misyon edindiğim, saat sever kitlenin hoşuna gideceğini düşündüğüm için ortaya çıktı. Şu an hiçbir gelir elde etmiyorum ve kesinlikle bir saat alış-satış platformu DEĞİLDİR!

Birçoğumuz fiziksel olarak saat koleksiyonu yapıyoruz fakat etkinliklere, buluşmalara veya toplantılara gittiğimizde kolumuzda doğal olarak sadece tek bir saat oluyor. Geri kalan o devasa koleksiyonu gösterme veya yanımızda taşıma fırsatımız olmuyor. İşte MillieMillian, bu sorunu çözen sanal bir koleksiyon ağı. Bütün saatlerinizi detaylarıyla bu sitede dijital olarak saklayıp, telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan her ortamda anında sergileyebiliyorsunuz.

Sitede Neler Var? (Temel Özellikler)Özellikle web tabanlı geliştirdim ki telefondan, PC'den, tabletten hatta akıllı TV'den bile rahatça erişilebilsin.
  • ⌚ Detaylı Dijital Vitrin: Kendi saatlerinizi onlarca farklı parametre ve özellikle profilinize ekleyebilirsiniz. Koleksiyonunuzun toplam portföy değerini ve saatlerinizin detaylı analizlerini tek ekranda görebilirsiniz.
  • 🤝 Saat İkizi ve Sosyal Ağ: Sizinle birebir aynı saati koleksiyonuna eklemiş olan "Saat İkizi" kullanıcılarınızı bulabilirsiniz. Başka profilleri takip edebilir, saatlerine yorum yapabilir ve koleksiyonlarını puanlayabilirsiniz.
  • 🏆 Başarımlar ve Liderlik Tablosu: Koleksiyon değeriniz belirli hedeflere ulaştığında (Örn: 500 doları geçmesi) profilinize kalıcı rozetler eklenir. Sitedeki etkinliklerinize ve portföyünüze göre genel sıralamadaki yerinizi görebilirsiniz.
  • ⭐ İstek Listesi (Wishlist) ve Keşif: Almayı hayal ettiğiniz saatleri istek listenize ekleyebilir, aldığınızda tek tıkla koleksiyonunuza aktarabilirsiniz. Ayrıca "Ünlülerin Saatleri" bölümünde hangi ünlü ne takıyor inceleyebilir, adminlerin paylaştığı indirimli saat linklerini yakalayabilirsiniz.
🔥 SİTENİN EN İDDİALI (BOMBA) 2 ÖZELLİĞİ 🔥

1. Günün Saati (Daily Watch):Her gün o an bileğinizde hangi saat varsa fotoğrafını çekip bu sekmeye yüklüyorsunuz. Her sabah 06:00'da tüm fotoğraflar siliniyor ve yeni bir maraton başlıyor. Her kullanıcının günde 2 oy hakkı var (Eğer siz de fotoğraf yüklediyseniz 3 oy hakkınız oluyor). En çok oy alan fotoğraflar zirveye yerleşiyor ve kazandığınız puanlar hesabınızdaki analiz kısmına işlenerek sıralamanızı yükseltiyor!

2. Saat Oyunu (Fiyat Tahmini):Ekrana rastgele 2 adet saat geliyor ve "Hangisi daha pahalı?" diye tahmin etmeye çalışıyorsunuz. Günlük 10 hakkınız var. Bildiğiniz doğru sayısı profilinize puan olarak yansıyor ve sizi sıralamada yukarı taşıyor (Puanların sıralamaya yansıması yaklaşık yarım saat sürebilir).

🎨 Tasarım (Karanlık Mod & Tiffany Şıklığı): Göz yormayan şık bir Gece Modu (Dark Mode) tasarladım. Menü ve buton vurgularında ise saat dünyasının ikonik rengi olan Tiffany mavisini kullandım. Koyu temanın üzerinde gerçekten çok premium ve estetik duruyor.

Foruma Özel Beta Testi (Sizden Ricam)Projeyi dışarıya açmadan önce sistemi, sunucu dayanıklılığını ve arayüzü (UI/UX) sağlıklı bir şekilde test edebilmem için ilk olarak bu forumdan destek almak istedim.

Site şu an dışarıdan kayıtlara tamamen kapalı, sadece davetiye koduyla girilebiliyor. Test etmek, kurcalamak veya koleksiyonunu oluşturmak isteyen hocalarım konu altına yazarsa veya bana DM atarsa, onlara özel davetiye kodları ileteceğim. (Yeterli talep olursa direkt foruma özel bir genel kod da açabilirim).

Kodları veya tasarımı incelerken bulduğunuz hataları (bug), "Şurası şöyle olsa daha iyi çalışır" dediğiniz her türlü eleştiriyi bu konu altında acımasızca yapabilirsiniz. Geliştirmem için yorumlarınız çok değerli.

Vakit ayırıp okuyan, bu öğrenci projesine destek olan herkese şimdiden teşekkürler! İyi forumlar.

Account _ watchvault _ PythonAnywhere - Google Chrome 26.03.2026 14_40_02.webpAccount _ watchvault _ PythonAnywhere - Google Chrome 26.03.2026 14_40_10.webpAccount _ watchvault _ PythonAnywhere - Google Chrome 26.03.2026 14_34_29.webpAccount _ watchvault _ PythonAnywhere - Google Chrome 26.03.2026 14_34_09.webpAccount _ watchvault _ PythonAnywhere - Google Chrome 26.03.2026 14_33_32.webpAccount _ watchvault _ PythonAnywhere - Google Chrome 26.03.2026 14_33_24.webpAccount _ watchvault _ PythonAnywhere - Google Chrome 26.03.2026 14_33_10.webpAccount _ watchvault _ PythonAnywhere - Google Chrome 26.03.2026 14_32_57.webpAccount _ watchvault _ PythonAnywhere - Google Chrome 26.03.2026 14_32_44.webpAccount _ watchvault _ PythonAnywhere - Google Chrome 26.03.2026 14_32_24.webpAccount _ watchvault _ PythonAnywhere - Google Chrome 26.03.2026 14_32_03.webpAccount _ watchvault _ PythonAnywhere - Google Chrome 26.03.2026 14_31_45.webp

Hocam saatim yok ama merakım var projenizi incelemek isterim ellerinize sağlık harika gözüküyor bunu saatkolizde paylaşırsanız orda da insanlar ilgi gösterecektir

Hocam saatim yok ama merakım var projenizi incelemek isterim ellerinize sağlık harika gözüküyor bunu saatkolizde paylaşırsanız orda da insanlar ilgi gösterecektir
Aynı şekilde sadece akıllı saat kullanıcısıyım (1 adet Citizen EcoDrive almak istiyorum) fakat oldukça ilgi ve dikkat çekici gerek mantık-işlev gerekse tasarım olarak. Elinize sağlık tebrik ederim hocam umarım dilediğiniz kullanıcı sayısına kolayca erişebilirsiniz.

Saatkolikz den kastiniz Facebook grubu mu hocam adminine yazdim ama geri donus saglamadi cunku. Bu arada bana dm atabilirmsiniz giris kodu olusturayim size de.
Post automatically merged:

Aynı şekilde sadece akıllı saat kullanıcısıyım (1 adet Citizen EcoDrive almak istiyorum) fakat oldukça ilgi ve dikkat çekici gerek mantık-işlev gerekse tasarım olarak. Elinize sağlık tebrik ederim hocam umarım dilediğiniz kullanıcı sayısına kolayca erişebilirsiniz.
Çok teşekkürler 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,765
Üyeler
190,970
Son üye
Frk.Csn
Geri