🔥İndirim Secuzi RGB Mekanik Blue Switch oyuncu klavyesi 750 TL

Ben bunun dışı ve switchi kırmızı olan versiyonunu kullanıyorum bunu almak daha mantıklı bence alalı 6 ay oldu tuşlarda hiç bir çift basma problemi vesaire yok driverı ve hot swapi var. AK680 olan modeli kronikti sürekli reset atmanız gerekiyordu bunda Klavyenin tüm PCB sini yenilemişler hiç öyle birşeye rastlamadım eğer herkese verdiyse N11 bilgisayar ürünlerine özel kuponla 949 tl ye geliyor

Markası Ajazz göremeyenler için.

Ben bunun dışı ve switchi kırmızı olan versiyonunu kullanıyorum bunu almak daha mantıklı bence alalı 6 ay oldu tuşlarda hiç bir çift basma problemi vesaire yok driverı ve hot swapi var. AK680 olan modeli kronikti sürekli reset atmanız gerekiyordu bunda Klavyenin tüm PCB sini yenilemişler hiç öyle birşeye rastlamadım eğer herkese verdiyse N11 bilgisayar ürünlerine özel kuponla 949 tl ye geliyor

Buda iş görür gibi n11 ilk sipariş kuponu ile 750 ye denk geliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
Hot-swap değilse almayın arkadaşlar pişman olursunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Switch markası Drinkey ise bundan da uzak durun bu modelin ne kullandığını bilmiyorum ama ak680'de drinkey kulanılıyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
FPS oyunları için manyetik klavye öneririm tabi biraz bütçeyi arttırmak lazım .
Bu fiyata mekanikte fena değil ama iş görür (Şimdilik)
hocam cahilliğimden soruyorum manyetik switch ile diğer switchlerin farkı nedir ? , manyetik switch nedir diye arattığımda günlük kullanım içindir diyor google

hocam cahilliğimden soruyorum manyetik switch ile diğer switchlerin farkı nedir ? , manyetik switch nedir diye arattığımda günlük kullanım içindir diyor google
YouTube de var bir sürü videosu
Tuşa basım süresini ayarlayabiliyorsun aynı zamanda Snap yap özelliği ile A-D muhabbeti kesintisiz oluyor.
Daha iyi anlaman için YouTube Wraith w60 yaz izle daha iyi anlayacaksınız

Hot-swap değilse almayın arkadaşlar pişman olursunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Switch markası Drinkey ise bundan da uzak durun bu modelin ne kullandığını bilmiyorum ama ak680'de drinkey kulanılıyordu.
Bu bütçelere Outemu almaktan iyidir ufak sıvı teması yada Tozlanmadan Switch bozuluyor birde switchler genellikle lehimli olduklarından iyice sıkıntı
Ajazz'ın kendi üretimi olan Satellite Switch varmış Attığım klavyede

Mekanik switchlerde adı üzerinde mekanik bir sistem var, siz tuşa bastığınız zaman tuşlar bir metal dili sıkıştırarak kontakları temas ettiriyor ve tuşun basıldığını o şekilde algılıyor. Manyetik switchlerde ise her tuşun içinde bir mıknatıs ve manyetik algılayıcı sensör var yani çok fazla temas olmadığından hem ömürleri daha uzun oluyor hem de bu manyetik algılayıcı sensörler bir temas gerektirmiyor, sadece tuşun içindeki mıknatısın aşşağı ve yukarı hareketini takip ediyor (manyetik alan değişiminden) bu sayede siz yazılım üzerinden 0.02mm ila 0.4mm aralığında bir basış hassasiyeti ayarlayabiliyorsunuz. Bu şekilde isterseniz tuşun en dibine basarak da aktifleştirebilirsiniz veya isterseniz nerdeyse tuşa üflediğinizde bile basabilirsiniz (Hall effect joystickli gamepadlar aynı mantıkta çalışıyor). Bir hatam veya yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

Blue dan kaçmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri