GGbaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 480
YolladımÖlü bölge kombinasyonunu bulabilen varsa yazabilir mi? Birebir aynı olan ürün var ise.
YolladımÖlü bölge kombinasyonunu bulabilen varsa yazabilir mi? Birebir aynı olan ürün var ise.
Etkisi yok hiçbir şey değişmiyor sizde de öyle mi?Yolladım
bi arkadaş bunda o ozellıgın olmadıgını klavuzun farklı bir cihazdan oldugunu yazmıstı sanırım o özelliği kimse aktif edemedi sanırımEtkisi yok hiçbir şey değişmiyor sizde de öyle mi?
sabah amazon depo fırsatlarını kacıran o boynu bükük 5 lira benim yaGeldi benimki Baya hoş duruyor
Tamamdır teşekkürlerbi arkadaş bunda o ozellıgın olmadıgını klavuzun farklı bir cihazdan oldugunu yazmıstı sanırım o özelliği kimse aktif edemedi sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sabah amazon depo fırsatlarını kacıran o boynu bükük 5 lira benim ya
Katip hocamı videosunda da açamamıştı dhl sağolsun hala dağıtımda benimki:/ yoksa bende bakardımTamamdır teşekkürler
Katip hocamı videosunda da açamamıştı dhl sağolsun hala dağıtımda benimki:/ yoksa bende bakardım
hocam ben mi bulamadım, bu kolun sarjını nasıl görecegiz? uygulaması da yokmusYolladım
M tuşuna basılı tutarken sol joysticki aşağı ypaınca azaltıyor yukarı yapınca arttırıyor. Sol sağ ise parlaklık olması lazım. Titreşim 4 veya 5 kademeBunun titreşim ayarını nasıl yapıyoruz çok garip titriyor laben böyle bişi görmedim içinde bişi var dönmeye çalışıyor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Harbiden dönüyormuş şimdi farkettim küçük pencere gibi olan yerdeki şey![]()
pil % görebilen var mı ?M tuşuna basılı tutarken sol joysticki aşağı ypaınca azaltıyor yukarı yapınca arttırıyor. Sol sağ ise parlaklık olması lazım. Titreşim 4 veya 5 kademe
pil % görebilen var mı ?
onun dısında bayagı iyi görünüyor hissiyatı ölü bölgesi vs gayet iyi
Ürün bugün geldi sırf bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum.triggerlar baya kısaymış he