❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Ekler

• 1000115599.webp
    1000115599.webp
    81.9 KB · Hit: 86
  • 1000115600.webp
    1000115600.webp
    96.5 KB · Hit: 85
Etkisi yok hiçbir şey değişmiyor sizde de öyle mi?
bi arkadaş bunda o ozellıgın olmadıgını klavuzun farklı bir cihazdan oldugunu yazmıstı sanırım o özelliği kimse aktif edemedi sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geldi benimki Baya hoş duruyor
sabah amazon depo fırsatlarını kacıran o boynu bükük 5 lira benim ya

bi arkadaş bunda o ozellıgın olmadıgını klavuzun farklı bir cihazdan oldugunu yazmıstı sanırım o özelliği kimse aktif edemedi sanırım

sabah amazon depo fırsatlarını kacıran o boynu bükük 5 lira benim ya
Tamamdır teşekkürler

Ben dun aldım benimki daha transfer surecinde herkesin 1 günde gelmiş şaşırdım vala benimki de yarın gelir umarım ama pek zannetmiyorum ayın 28-29 da gelir anca
Katip hocamı videosunda da açamamıştı dhl sağolsun hala dağıtımda benimki:/ yoksa bende bakardım

hocam ben mi bulamadım, bu kolun sarjını nasıl görecegiz? uygulaması da yokmus
mouseunu kullanıyordum orta şeker ürün ama yazılımı fena degildi ,kolda yazılım olmaması cok garip geldi
1774560797675.webp

Bunun titreşim ayarını nasıl yapıyoruz çok garip titriyor la :D ben böyle bişi görmedim içinde bişi var dönmeye çalışıyor gibi

Harbiden dönüyormuş şimdi farkettim küçük pencere gibi olan yerdeki şey :D

Bunun titreşim ayarını nasıl yapıyoruz çok garip titriyor la :D ben böyle bişi görmedim içinde bişi var dönmeye çalışıyor gibi

Harbiden dönüyormuş şimdi farkettim küçük pencere gibi olan yerdeki şey :D
M tuşuna basılı tutarken sol joysticki aşağı ypaınca azaltıyor yukarı yapınca arttırıyor. Sol sağ ise parlaklık olması lazım. Titreşim 4 veya 5 kademe

M tuşuna basılı tutarken sol joysticki aşağı ypaınca azaltıyor yukarı yapınca arttırıyor. Sol sağ ise parlaklık olması lazım. Titreşim 4 veya 5 kademe
pil % görebilen var mı ?
onun dısında bayagı iyi görünüyor hissiyatı ölü bölgesi vs gayet iyi

triggerlar baya kısaymış he
Ürün bugün geldi sırf bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum.
Pes oynarken üst trigger tuşunu rahat gitmiyor parmaklar.
Tutuş ve trigger olarak f710 çok iyiydi.

Bu tarz tasarımı beğenmiyorum kim icat ettiyse konfor açısından hiç iyi deneyim sunmuyor.

Geri