Gemini'ye Müzik Üretme Özelliği Geldi !🔥

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,044
Google, Gemini'de Lyria 3 Pro aracını tam erişime açtı !
İster mobilde ister pc sürümünde prompt bazlı müzik üretebiliyorsunuz !
Kurcalayın bakalım nasıl şarkılar çıkacak :D

Bu güncellemeyi nasıl buldunuz? Lyria 3 Pro aracından umutlu musunuz?

1774565880367.webp

10 gün önce falan denemiştim 30 sn sınır vardı jkalktı mı o

2.46 dk lık yaptı bana google cidden fazla tekel olmaya başladı. İşimiz kolaylaşıyor ama bu kadarıda iyi değil gibi 😅

2.46 dk lık yaptı bana google cidden fazla tekel olmaya başladı. İşimiz kolaylaşıyor ama bu kadarıda iyi değil gibi 😅
Arama motorunun geleceği yok, artık herkes Ai ile işini görmeye başladı. Ben tam Google gibi devler sarsılır mı diye düşünürken adamlar bu işe girip daha güçlü çıktılar, her yerden topladıkları verilerle çok güzel Ai eğitiliyordur tabi 😂

Düşünsene tüm internet senin arama motorunda, Google fotoğraflar tüm internetten fotoğraf çekiyor video lazımsa YouTube var özel fotoğraflar videolar vs lazımsa drive hesaplarına girerler resmi yazılar vs için Gmail var dil eğitimi için tüm datayı çekebilirler müzik lazımsa YouTube Music var hepsini çaktırmadan Ai eğitiminde kullanabilirler şakası bir yana cidden tehlikeli.

10 gün önce falan denemiştim 30 sn sınır vardı jkalktı mı o
1 tane oluşturdum 2:40 saniye falandı hocam, sınır artmış ama iki buçuk dakikanın üzerinde yapabiliyor mu bilmiyorum.

Suno ile anlaşsalar daha iyiydi kötü yapıyor şu an

Suno ile anlaşsalar daha iyiydi kötü yapıyor şu an
Suno alanının en iyisi, stüdyoya evrildi artık. Sadece müzik odaklı bir model. Bu genel yapay zekaya entegre edilmiş bir araç, bi suno performansı beklememek gerek :D

Suno alanının en iyisi, stüdyoya evrildi artık. Sadece müzik odaklı bir model. Bu genel yapay zekaya entegre edilmiş bir araç, bi suno performansı beklememek gerek :D
Orası öyle de komut söze göre yapamıyor max 30 sn. Kendi kafasına göre yapınca 2dk nın üzerine çıkıyor suno da olmayan aşırı detaylı komut verme getirirlerse anca geçebilir

Arama motorunun geleceği yok, artık herkes Ai ile işini görmeye başladı. Ben tam Google gibi devler sarsılır mı diye düşünürken adamlar bu işe girip daha güçlü çıktılar, her yerden topladıkları verilerle çok güzel Ai eğitiliyordur tabi 😂

Düşünsene tüm internet senin arama motorunda, Google fotoğraflar tüm internetten fotoğraf çekiyor video lazımsa YouTube var özel fotoğraflar videolar vs lazımsa drive hesaplarına girerler resmi yazılar vs için Gmail var dil eğitimi için tüm datayı çekebilirler müzik lazımsa YouTube Music var hepsini çaktırmadan Ai eğitiminde kullanabilirler şakası bir yana cidden tehlikeli.
bu beni düşündürüyor, ai içeriği kullanılmayan tecrübeye dayalı bir topluluk ve bir websitesi oluşturma çabası sizce nafile mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,245
Üyeler
190,714
Son üye
slonwizy
Geri