turuncupipet
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklısınız, bunları anlıyorum ve doğru buluyorum. Ama yine de olmayışı bize zarar veriyor. Keşke böyle olmasaydı, ülkemizi daha doğrusu ülke insanımıza dolaylı veya doğrudan zarar veren bir şey.Hükümetle alakası olmayan bir olay, kanunlar ve yükümlülükler açık, uyulmak zorunda, bütün firmalar uyarken kendileri uymamayı tercih etti. Yasakçı zihniyetten bende nefret ediyorum, günahım kadar sevmem ama alakaları yok, kendileri çekildi. Başka ülkelerde iş modellerini değiştirmeyi kabul ettiler, bazısında alt şirket satın aldılar bazısında direk kendi sistemlerini oralara uyarladılar. Başka ülkelere çifte standart uygularken iş Türkiye'ye gelince köpek çektiler, müzakereci anlaşmacı tavır sergilemediler. Böyle yaparsan lisans alamazsın gayet normal. Finans sektörüne giriyorsun bir ülkede, ne bir temsiliyetin var ne de veri paylaşıyorsun, paranın takibine izin vermiyorsun, nasıl olacak o iş? Durduk yere niye öyle bir vergi gelirinden vazgeçsinler? Sen başka pazarlarda kurallara uy modelini değiştir, bize gelince kuralların kendin için esnetilmesini iste, oldu canımŞirketlerin bizi bu kadar küçümseyip aşağılamasına izin vermeyin.
Post automatically merged:
Tam aksine, burada özgürlükten, daha iyi imkanlardan bahsediyoruz. Senin çağ dışı kalman ve çağın imkanlarını kullanamamandan bahsedip senin hakkını savunuyoruz.Avrupalı efendilerinizi güzelce yalayın. Ezikler.