Yardım KTC H27E22P 280Hz Monitör 5.399TL

Arthur333

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
Merhaba,

5000 TL gibi bir bütçem var aradığım özelliklere bakarken KTC H27E22P modelini gördüm. Şu an kampanyada ve 280Hz de bu fiyat bandında ürün gözükmüyor.

Açıkçası marka ile ilgili çok bilgim yok ama araştırırken olumsuz bir yorum göremedim. KTC panel üreticisi bir firmaymış genel olarak kullanıcıların memnun olduğu yönünde yorumlara rastladım.

Kullanımım için yeterli gibi duruyor. Profesyonel bir iş yapmıyorum, sadece amatör düzeyde düzenleme ve oyun oynuyorum.

Bu modeli kullanıp memnun olan var mı? Ya da bu fiyat aralığında 27" için daha iyi bir alternatif önerebilecek olan var mı?

Şimdiden teşekkürler.

LİNK

Merhaba,

5000 TL gibi bir bütçem var aradığım özelliklere bakarken KTC H27E22P modelini gördüm. Şu an kampanyada ve 280Hz de bu fiyat bandında ürün gözükmüyor.

Açıkçası marka ile ilgili çok bilgim yok ama araştırırken olumsuz bir yorum göremedim. KTC panel üreticisi bir firmaymış genel olarak kullanıcıların memnun olduğu yönünde yorumlara rastladım.

Kullanımım için yeterli gibi duruyor. Profesyonel bir iş yapmıyorum, sadece amatör düzeyde düzenleme ve oyun oynuyorum.

Bu modeli kullanıp memnun olan var mı? Ya da bu fiyat aralığında 27" için daha iyi bir alternatif önerebilecek olan var mı?

Şimdiden teşekkürler.

LİNK
ben ve kuzenim kullanıyoruz bu modeli memnunuz baya
bizden gören arkadaşlarımızda ktc nin farklı modellerini almıştı sorun yaşamadılar suana kadar

Hem 1080p 27 inç hem de VA panel hiç bulaşmayın derim

Hem 1080p 27 inç hem de VA panel hiç bulaşmayın derim
Kimse yazmayınca ben de siparişi verdim hocam sizin yazdığınızı yeni gördüm. Şu an benim için gayet yeterli geldi, hiç rahatsız etmedi açıkçası. Ürünü araştırırken 27" de H27T22C modelini de gördüm, gönül isterdi onu alayım ama bu fiyata bundan daha iyisi zor diye düşünüyorum. 1 aydır monitör bakıyordum, umarım sonradan üzmez . :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben ve kuzenim kullanıyoruz bu modeli memnunuz baya
bizden gören arkadaşlarımızda ktc nin farklı modellerini almıştı sorun yaşamadılar suana kadar
Bende 2 gündür kullanıyorum ürün çok hoşuma gitti görüşleriniz bildirdiğiniz için teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri