❌İndirim Bitti! MSI GeForce RTX 5090 GAMING TRIO OC 147.639 TL

Uygunsuz davranış
Bittigini biliyorum alinmiyor yazmis ya yayinlandigi gibi aldi arkadasim 3 adet stok vardi zaten
Lan maymun bu konu ondan 40dk sonra açılmış. Senin dediğin ürün saniyesinde bitti. Gelmiş bu konuya 142k ya tuf var diyorsun. MAYMUNSUN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

142 bine amazonda 5090 tuf var
Bittiğini biliyorum diyor bide lan bittiyse bu mesajı neden atıyorsun maymun

Uygunsuz davranış
Lan maymun bu konu ondan 40dk sonra açılmış. Senin dediğin ürün saniyesinde bitti. Gelmiş bu konuya 142k ya tuf var diyorsun. MAYMUNSUN

kafani koparir eline veririm senin aslanım terbiyeli takın boş yapma cebinde paran yok alınmıyor yazmayacaksın alamadım yazacaksın o zaman

Uygunsuz davranış
kafani koparir eline veririm senin aslanım terbiyeli takın boş yapma cebinde paran yok alınmıyor yazmayacaksın alamadım yazacaksın o zaman
Lan benim gibi kaç oğlun var maymun. Kafamı koparacakmış 😂 muzunu ye bu işlere kafa yorma.

Bunu alıp aynı paraya satsak? 3 taksit faizsiz kredi olmuıs olur :d

Uygunsuz davranış

Lan benim gibi kaç oğlun var maymun. Kafamı koparacakmış 😂 muzunu ye bu işlere kafa yorma.
Cebinde para yok burada boş yapma aç köpek hadi sictigin bokunla oyna ananin kucaginda

5090 aldıktan sonra sıra sıra gelen 5090 postları :kekw:
Ekran görüntüsü 2026-03-27 123428.webp

Geri