Bilader sıkıntılı mısın 45dk geçmiş üzerindenAldı arkadaşım 11.31 de
Bilader sıkıntılı mısın 45dk geçmiş üzerindenAldı arkadaşım 11.31 de
faizsiz se iyi nakit alacaksan almaAldıgın fiyata satarsan, 150k sıfır faiz 6 ay kredi gibi düşün. Mevduata koysan aşağı yukarı 25bin tl getiri sağlar.
Alinmiyor demissin ya demek ki sen yetisememissin oglumBilader sıkıntılı mısın 45dk geçmiş üzerinden
Bittigini biliyorum alinmiyor yazmis ya yayinlandigi gibi aldi arkadasim 3 adet stok vardi zatenbitti o
Lan maymun bu konu ondan 40dk sonra açılmış. Senin dediğin ürün saniyesinde bitti. Gelmiş bu konuya 142k ya tuf var diyorsun. MAYMUNSUNBittigini biliyorum alinmiyor yazmis ya yayinlandigi gibi aldi arkadasim 3 adet stok vardi zaten
Bittiğini biliyorum diyor bide lan bittiyse bu mesajı neden atıyorsun maymun142 bine amazonda 5090 tuf var
kafani koparir eline veririm senin aslanım terbiyeli takın boş yapma cebinde paran yok alınmıyor yazmayacaksın alamadım yazacaksın o zamanLan maymun bu konu ondan 40dk sonra açılmış. Senin dediğin ürün saniyesinde bitti. Gelmiş bu konuya 142k ya tuf var diyorsun. MAYMUNSUN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bittiğini biliyorum diyor bide lan bittiyse bu mesajı neden atıyorsun maymun
Lan benim gibi kaç oğlun var maymun. Kafamı koparacakmışkafani koparir eline veririm senin aslanım terbiyeli takın boş yapma cebinde paran yok alınmıyor yazmayacaksın alamadım yazacaksın o zaman
Lan maymun bu konu ondan 40dk sonra açılmış. Senin dediğin ürün saniyesinde bitti. Gelmiş bu konuya 142k ya tuf var diyorsun. MAYMUNSUN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bittiğini biliyorum diyor bide lan bittiyse bu mesajı neden atıyorsun maymun
Cebinde para yok burada boş yapma aç köpek hadi sictigin bokunla oyna ananin kucagindaLan benim gibi kaç oğlun var maymun. Kafamı koparacakmışmuzunu ye bu işlere kafa yorma.
He 30k KDV’si var 6 ayda faizsiz kredisi var cillop aldım ben 1 taneBunu alıp aynı paraya satsak? 3 taksit faizsiz kredi olmuıs olur :d
Daha pahalıya mı aldiniz