Çözüldü✓ Thermaltake view 380xl 850w 80+gold 8500 tl alınır mı

Reaksiyon skoru
37
Bütçe
8500
gold psular 5 5,5 dan başlıyor sanırım kasada fiyatta güzel bence

gold psular 5 5,5 dan başlıyor sanırım kasada fiyatta güzel bence
2 kasa arasın da kaldım 2si de gözüme çok hoş geliyor

2 kasa arasın da kaldım 2si de gözüme çok hoş geliyor

GT502 çok hacimli bir kasa çok fazla yer kaplıyor bilginiz olsun

GT502 çok hacimli bir kasa çok fazla yer kaplıyor bilginiz olsun
evet biliyorum bende dolu dolu sağlam gözüksün istiyorum psu ihtiyacım da var ama tt de ki psu tier ne bulamadım hangi serisini kullandığını yazmıyor

evet biliyorum bende dolu dolu sağlam gözüksün istiyorum psu ihtiyacım da var ama tt de ki psu tier ne bulamadım hangi serisini kullandığını yazmıyor

Fiyat farkı çok fazla TT den devam etmek daha mantıklı sanki

ikisini de yarıya bölersen 4250tl yapıyor
Hocam view 380 kullanıyorum psu 80plus gold fan reverse bile değil ayrıca psu o kadar çok ses yapıyor ki kesinlikle alınmaz. özellikle yük bindiğinde. fanlar sabit 1000 rpm de çalışıyor rpm hızı değişmiyor ve az da olsa sesi var orada sıkıntı yok. bu paraya git kasa ve psu al sonra bana dua et (ben xl modelini kullanmıyorum düz 380 lakin hepsi aynı zaten )

Hocam view 380 kullanıyorum psu 80plus gold fan reverse bile değil ayrıca psu o kadar çok ses yapıyor ki kesinlikle alınmaz. özellikle yük bindiğinde. fanlar sabit 1000 rpm de çalışıyor rpm hızı değişmiyor ve az da olsa sesi var orada sıkıntı yok. bu paraya git kasa ve psu al sonra bana dua et (ben xl modelini kullanmıyorum düz 380 lakin hepsi aynı zaten )
ses yapar yüke binince o da soğutmak için 1000rpm yavaş bir hız değil normal seviyede sendeki psu ile bundaki birmidir sendekimi de 850 w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu psu kullanıyor sanırsam

Geri