Yardım Imzamdaki sistemi satıp laptop almayı düşünüyorum 70-80k bandında laptop önerisi

hocam sistem 100k ve fazlasına gidecek monitör kulaklık klavye vs dahil ama ben 100k lık pc almak istemiyorum 75 80 bandına kapatayım istiyorum uzun vade götürecek iyi bir pc almak istiyorum işte eğer bilgisayarla alaklı bölüm çıkarsa direkt 4080 5080 li laptop bakıcam
İşte atmamın amacını yanlıs anladın 5070ti ekran kartı olup az bucuk kaliteli olan en yakın rakibi o fiyat. Eğer 32 ram istiyorsanız veya 16 tek slot o paralarda 5070 8gb a düşmeniz lazım. 100k butceniz olmadıgını biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sistem 100k ve fazlasına gidecek monitör kulaklık klavye vs dahil ama ben 100k lık pc almak istemiyorum 75 80 bandına kapatayım istiyorum uzun vade götürecek iyi bir pc almak istiyorum işte eğer bilgisayarla alaklı bölüm çıkarsa direkt 4080 5080 li laptop bakıcam
Uzun vade götürmesi icin 5070ti lı attım zaten hocam 1080p ekran olması kaliteden düşürecektir ama ömrünü uzatacaktır ultra gaming konusunda. Bu fiyatta tek 5070ti laptop olarak.

İşte atmamın amacını yanlıs anladın 5070ti ekran kartı olup az bucuk kaliteli olan en yakın rakibi o fiyat. Eğer 32 ram istiyorsanız veya 16 tek slot o paralarda 5070 8gb a düşmeniz lazım. 100k butceniz olmadıgını biliyorum.

Uzun vade götürmesi icin 5070ti lı attım zaten hocam 1080p ekran olması kaliteden düşürecektir ama ömrünü uzatacaktır ultra gaming konusunda. Bu fiyatta tek 5070ti laptop olarak.

Bunu düşünüyorum ama 16gb Ram takarız sonra

Sizin attığınızı *

İşte çift slot 16 bu tek olsa kacırma zaten.
yinede sırf 32 ram icin 12 gb 5070ti dan 8gb 5070 e düsülmez diye dusunuyorum
Bilgisayarla alakalı bölüm okursam zaten 100-120 lere çıkarım ya

Bilgisayarla alakalı bölüm okursam zaten 100-120 lere çıkarım ya
5080li vectorler var o paraya. Yeni mi gireceksin yksye devlet mi özel mi düşünüyosun ceng okuyorum yardımcı olabilirim.

5080li vectorler var o paraya. Yeni mi gireceksin yksye devlet mi özel mi düşünüyosun ceng okuyorum yardımcı olabilirim.
Yeni giricem hocam inşallah 2 senedir mezundum

Devlet düşünüyorum sadece daha ne okusam tam karar veremedim

Umarım istediğin üniversiteyi kazanırsın brom Allah yolunu açık etsin
Eyvallah hocam sağolun teşekkür ederim dijital oyun tasarımı veya bilgisayar mühendisliği Arasında gidip geliyorum ikiside olmazsa biyoloji yazacağım

Yeni giricem hocam inşallah 2 senedir mezundum

Devlet düşünüyorum sadece daha ne okusam tam karar veremedim
Kanka valla pc ile ilgili bölüm istiyosan pc mühendisliği hepsini kapsıyor yazılımıda vs de yapay zeka ile uğrasacagım diyosan onunda mühendislikleri acıldı. Sırf yazılım yaparım dersen pc mühendisliğine bosuna bulasma yazılım oku. Pc mühendisliğinin meslek alanı çok geniş IT olabilirsin datacı olabilirsin sistem uzmanı olabilirsin yazılım üzerine gidebilirsin olabilirsinde olabilirsin ucu bucagı yok.

Kanka valla pc ile ilgili bölüm istiyosan pc mühendisliği hepsini kapsıyor yazılımıda vs de yapay zeka ile uğrasacagım diyosan onunda mühendislikleri acıldı. Sırf yazılım yaparım dersen pc mühendisliğine bosuna bulasma yazılım oku. Pc mühendisliğinin meslek alanı çok geni IT olabilirsib datacı olabilirsin sistem uzmanı olabilirsin olabilirsinde olabilirsin ucu bucagı yok.
evet öyle birşeyde var bilmiyorum daha net karar vermedim puanıma bağlı karar vericem eğer iyi yaparsam mühendislik yazıcam yoksa biyoloji yazarım

Kanka valla pc ile ilgili bölüm istiyosan pc mühendisliği hepsini kapsıyor yazılımıda vs de yapay zeka ile uğrasacagım diyosan onunda mühendislikleri acıldı. Sırf yazılım yaparım dersen pc mühendisliğine bosuna bulasma yazılım oku. Pc mühendisliğinin meslek alanı çok geniş IT olabilirsin datacı olabilirsin sistem uzmanı olabilirsin yazılım üzerine gidebilirsin olabilirsinde olabilirsin ucu bucagı yok.
Normalde bir sene daha mezuna bırakmak isterimde aileler biraz mezun kısmına takıklar çok kafa şişiriyorlar

evet öyle birşeyde var bilmiyorum daha net karar vermedim puanıma bağlı karar vericem eğer iyi yaparsam mühendislik yazıcam yoksa biyoloji yazarım
hangisini seviyosan onu yap brom önünde koca ömür var sevmedigin meslekle yürümez bu hayat. İstediğim mühendislikse girersin umarım.

Normalde bir sene daha mezuna bırakmak isterimde aileler biraz mezun kısmına takıklar çok kafa şişiriyorlar
Sırf sussunlar diye sevmedigin bolume girme kankam hayatını harcarsın 1 sene icin.

hangisini seviyosan onu yap brom önünde koca ömür var sevmedigin meslekle yürümez bu hayat. İstediğim mühendislikse girersin umarım.
İnşallah hocam teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bakacağız belki yinede dediğiniz gibi yapar bir sene daha sabrederim

Sırf sussunlar diye sevmedigin bolume girme kankam hayatını harcarsın 1 sene icin.
Öyle olucak yüksek ihtimalle istemediğim bir bölümdede okumak istemiyorum benim içinde biraz kafa dağıtma fırsatı olur yazın biraz çalışır birşeyler yaparım

Başarılar Crysisci dostum. Laptop önerisi istersen sorman yeter. 🙂 Bu arada Crysis en sevdiğim oyunlardan biridir.

Geri