❌İndirim Bitti! Colorful Battle Ax RTX 5070 Ti 46.999 TL (kart tutucu ve Resident Evil hediyeli)

Grealish Ertuğrul

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
510

Soğutması bayağı iyi olan bir model. Bildiğim kadarıyla kronik bir problemi yok. Son zamanlarda 52-53 bin lira bandındaydı. Hediyelerle beraber 45K'ya geliyor banka puan kampanyası da denk getirilirse güzel fiyat bu piyasada.

beyaz 5070 modeli var rog serisinden sonra ilaç gibi geldi bana öneririm.

alınır mı çekicem direkt

Amazondan nitro aldım. 38K ya geldi işleci yi de güncellesem diyordum ama acaba iade edip bunu alsam mı nitro çok hoşuma gitti ışıl ışıl CW falanda yok

Amazondan nitro aldım. 38K ya geldi işleci yi de güncellesem diyordum ama acaba iade edip bunu alsam mı nitro çok hoşuma gitti ışıl ışıl CW falanda yok
alınır mı çekicem direkt

Benimki İGame OC 5070ti versiyonu ve beyaz ama marka konusunda bir endişeniz olmasın diye paylaşıyorum. Gayet sessiz ve serin ekran kartları üretiyor bu firma. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Öneririm
IMG_7643.webp

Aktif olarak kullaniyorum 6 ay kadardır, canavar gibi soğutması. Zaten incelemelere bakarsanız asus tuf ile çok yakın sıcaklıklar. 20k fark var aralarında.

beyaz 5070 modeli var rog serisinden sonra ilaç gibi geldi bana öneririm.
Rog da sorun neydi hocam?
Benimki İGame OC 5070ti versiyonu ve beyaz ama marka konusunda bir endişeniz olmasın diye paylaşıyorum. Gayet sessiz ve serin ekran kartları üretiyor bu firma. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. ÖneririmAlıntıyı görüntüle
Hocam sizin ekran karti battle’a gore ust segment. Malzeme kalitesi ve isiklandirma net sekilde farkli seviyede duruyor.

Son düzenleme:
Rog da sorun neydi hocam?

Hocam sizin ekran karti battle’a gore ust segment. Malzeme kalitesi ve isiklandirma net sekilde farkli seviyede duruyor.
coil whine sesi o kadar deli etti ki hastalık seviyesine gelmişti kulaklık takılıyken yanımda konuşanı duymam ama hep cızırtı sesini duyuyordum

coil whine sesi o kadar deli etti ki hastalık seviyesine gelmişti kulaklık takılıyken yanımda konuşanı duymam ama hep cızırtı sesini duyuyordum
Bugüne kadar onlarca farklı marka kart kullandım. Bu coil whine olayını en sık yaşadığım marka Asus oldu.

Son dört kartımı hep zotac & inno3d grubundan aldım hem çok ucuzlar hem de en ufak cw yok.

Geri