Ps 5 aldım iyi yaptım mı?

Hocam biraz pahalıya almışsınız ama yine de hayırlı olsun diyorum. Ve PS5 yarı yolda bırakmaz. Bende PS5 sahibiyim ve konsolumdan çok memnunum. Ve hocam her nesilde Sony birinci parti firmaları konsolun gücünü çok iyi kullanırlar.Çünkü çok iyi optimize ederler. Ve hocam mesela Naughty Dog yeni çıkacak Intergalactic: The Heretic Prophet oyununda düz PS5 grafik olsun, fps olsun oyunun düz PS5 versiyonunda bile çok iyi gözükeceğini ve GTA 6 mesela düz PS5 versiyonunda oyunun çok iyi bir şekilde dinamik 4K 30 FPS olarak çıkacağını düşünüyorum. Ve Rockstar oyunu konsollara çok iyi optimize eder.

Son düzenleme:
Adam iyi mi etmişim diyor,hayır pahalıya almışsın diyoruz şimdide kendini öyle yapmadığına ikna etmek için bize malını savunuyor. Ne insanlar var şu hayatta :D geçen 34K'ya 2. El Ps5 Pro + 1 kol + Steelseries Arctis 7P aldım dostum :D
dostum tamam sen 34k ya aldın da yeni zam geldi dostum 34k ya al bakalım pro yu şimdi 63k ya dün aldım 28 martta 9 taksit hepsiburada premium ile şu an 70-75k altına 2 kollu satan yok yani eski fiyatları beyinden silmek gerekiyor ona bakarsan benim akrabam ryzen 9950x3d 64gb ramli sistem dizdi rami 16 bine almıştı şimdi 70 bin tl oldu 64 gb ddr5 yani ram krizi savaş vb derken içinden geçtiler ve sony özellikle zam yaptı ama fırsatçılar tabii 2 nisanı beklemeden ithalatçılar zammı yapıştırdı elimizdeki malı ucuzdan satıp neden pahalıya mal alalım diyerekten.

iyi de 2 nisan diyorlarsa bir denetleme olmalı ve zam yapamamaları gerekirdi.

her neyse 3-5 bine bakmayıp içine sinen satıcıdan aldığı için tebrik ederim şurda 2 kişi yemek yesek 2-3 binlik oluyoruz zaten adama iptal ettirip fuzuli işlem yaptırmaya calısmanız yanlıs arada 10-15 bin fark olur anlarım.

Bu fiyata bilkom garantili almışsındır diye düşünüyorum çünkü fiyat pahalı. Diğer arkadaşların dediği gibi oyunlar pahalı ancak çevrende ps5 sahibi arkadaşın varsa psn kardeşliği yapabilirsin oyunlar ve ps plus yarı fiyatına geli
Bu fiyatlar ne abi 45 e 9060xtli sistem toplanıyor konsol devri bitti bu fiyatlara kimse almaz diye düşünüyorum konsolun cezbeden tarafı ulaşılabilir olmasaydı Ama çıktığından beri hem zam yedi

Bu fiyatlar ne abi 45 e 9060xtli sistem toplanıyor konsol devri bitti bu fiyatlara kimse almaz diye düşünüyorum konsolun cezbeden tarafı ulaşılabilir olmasaydı Ama çıktığından beri hem zam yedi
evet o konuda haklısınız pc fiyatları daha uygun kaldı bir noktada mesela şimdi ben aldım artık gerçi de playstation plus üyeliklerine de ciddi zam gelecekmiş aylık fiyatı 400 den 800 1000tl ye çıkabilir diyorlar grupta biraz bütçeleri zorlayacak gibi.

Fat kasa ps5 imi 17 bine almıştım slim kasa çift kolu 23 bine aldım şuan sıfırdan almaya kalksam gidipte 40 bin para verip almam diye düşünüyorum

Fat kasa ps5 imi 17 bine almıştım slim kasa çift kolu 23 bine aldım şuan sıfırdan almaya kalksam gidipte 40 bin para verip almam diye düşünüyorum
Yani senesini doldurmaya AZ kalmış bir sistemi neden alalım daha yeni çıkan orta seviye kartlı bir sistem ile daha kaliteli oyun oynarsın bir de bu paraya al git bir oyuna 3 bin ver şahsen gözüm pek almıyor bunu konsol dediğin ulasilabilir bir deneyim Ile oyun keyfi sunmak olmalıydı

dostum tamam sen 34k ya aldın da yeni zam geldi dostum 34k ya al bakalım pro yu şimdi 63k ya dün aldım 28 martta 9 taksit hepsiburada premium ile şu an 70-75k altına 2 kollu satan yok yani eski fiyatları beyinden silmek gerekiyor ona bakarsan benim akrabam ryzen 9950x3d 64gb ramli sistem dizdi rami 16 bine almıştı şimdi 70 bin tl oldu 64 gb ddr5 yani ram krizi savaş vb derken içinden geçtiler ve sony özellikle zam yaptı ama fırsatçılar tabii 2 nisanı beklemeden ithalatçılar zammı yapıştırdı elimizdeki malı ucuzdan satıp neden pahalıya mal alalım diyerekten.

her neyse 3-5 bine bakmayıp içine sinen satıcıdan aldığı için tebrik ederim şurda 2 kişi yemek yesek 2-3 binlik oluyoruz zaten adama iptal ettirip fuzuli işlem yaptırmaya calısmanız yanlıs arada 10-15 bin fark olur anlarım.
Hmm sende kazıklanmışsın.

Konsol oyundan en uygun ve kaliteli oyunları sorunsuz sıkıntısız sevgi saygı nezaket ve troller eşliğinde satın alabilirsiniz reklam değil kullanıcı tavsiyesidir yumurta saldırısına denk gelmemeniz dileğiyle

Hocam sağolun şu anda en düşük ps 5 38-40 lara dayandı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,519
Üyeler
190,758
Son üye
Barankoç
Geri