🔥İndirim B650 Fiyatına MSI PRO B850M-G AM5 DDR5 8200MHZ Anakart 5359TL

bunun için sadece anakartı suçlamayın. 20 yıl önce olsaydı dediğinde haklı olurdun ama memory controller artık çok uzun süredir anakart üzerinde değil işlemcilerin içinde bulunuyor
Anakartı suçlamıyorum olabilecek şeyler zaten listeden ramleri kontrol ettiğimde görünüyordu ama 9000 serisi işlemci kısmında aynı ram 7000 serisinde görünmüyor 7500f ile kullanmıştım .

Son düzenleme:
Anakartı zaten suçlamıyorum olabilecek şeyler zaten listeden ramleri kontrol ettiğimde görünüyordu ama 9000 serisi işlemci kısmında aynı ram 7000 serisinde görünmüyor 7500f ile kullanmıştım .
bende de 5600x var. ramlerin profili nornalde 3000mhz ve overclock ile 4133mhze kadar çıkartabiliyorum ama o hızlara da fclk yetişemiyor. 3800de bile sıkıntı yaşamıştım

MSI PRO B850M-G AM5 DDR5 8200MHZ Anakart 5359TL

Yine eski avantajlı fiyatına dönmüş. Bazı mağazaların yapamadığı indirimi yine vatan bilgisayar yapmış. İnceleme için bende satın aldım sistem toplamak için b650 arayanlara daha güncel b850 chipseti 5359TL'ye geliyor. Uçuk kaçık üst düzey işlemcilerle kullanılmasını şimdiden önermiyorum, giriş/orta seviye işlemciler için mük mük.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine eski avantajlı fiyatına dönmüş. Bazı mağazaların yapamadığı indirimi yine vatan bilgisayar yapmış. İnceleme için bende satın aldım sistem toplamak için b650 arayanlara daha güncel b850 chipseti 5359TL'ye geliyor. Uçuk kaçık üst düzey işlemcilerle kullanılmasını şimdiden önermiyorum, giriş/orta seviye işlemciler için mük mük.
MSI PRO B650B-M DEN GEÇİLİR Mİ BUNA İŞLEMCİM 7500F

asus a 620 m e var 7800 xd 3d var alınır mı?

az daha üzerine x870 var :D
Buna 13k vereceğime indirimde b850 rog veya x870 aorus düşürürüm en kötü b850 tomahawk alırım ki kendisini hiç sevmem ama ona rağmen bu modelleri almak daha mantıklı

MSI PRO B650B-M DEN GEÇİLİR Mİ BUNA İŞLEMCİM 7500F
geçilmez upgrade yapmak istiyorsan Msi pro b650a olması lazımdı beyaz lı anakart Msi Gaming plus b650 veya gigabyte Gaming x b850 b650 Gaming x 8 faz düz eagle olan versiyonu 12 faz

asus a 620 m e var 7800 xd 3d var alınır mı?
Bütçe ne hocam colorfulun anakartları biraz daha mantıklı faz sayısı olarak

Son düzenleme:
Buna 13k vereceğime indirimde b850 rog veya x870 aorus düşürürüm en kötü b850 tomahawk alırım ki kendisini hiç sevmem ama ona rağmen bu modelleri almak daha mantıklı

geçilmez upgrade yapmak istiyorsan Msi pro b650a olması lazımdı beyaz lı anakart Msi Gaming plus b650 veya gigabyte Gaming x b850 b650 Gaming x 8 faz düz eagle olan versiyonu 12 faz

Bütçe ne hocam colorfulun anakartları biraz daha mantıklı faz sayısı olarak
eger bu anakartan geçmem iyi olursa 5 6

eger bu anakartan geçmem iyi olursa 5 6
7 faz olması kötü valla ben 8 faz alınmasına bile karşıyım ki bu anakart 7 faz ve yüksek ihtimalle 50 veya 40 amper lik güç yapısı var sıkıntı çıkarabilir

Matx istiyorsan bu iki model güzel atx için 5-6k nın üstüne çıkman gerekebilir o zamanda bu modelleri öneririm

Bu modeller arasından seçim yapabilirsin atx ve matx olmak üzeri hepsinde birden fazla ürün önerdim bütçenizi aşan var siz karar verip alabilirsiniz extra bir istediğiniz özellik vs yoksa en ucuz olanı alıp geçebilirsiniz m2 sayılarına bakıp

X870E alınca 1 tane pci5 bir tane de pci4(anakarta gömülü ek pci veri yolları var) m2 sss takınca ekran kartın x16 dan x8'e düşmüyor. Anakartın güç beslemeleri aşırı iyi bir hal aldığından uzun süreli ağır yüklerde de stabilitede fark ettiriyor. Anakart özellikleri arttıkça gelen başka bariz farklarda var mesela cmos tuşu bile olmuyor giriş sevilerde vb. Dolu paket araba gibi düşün.
Yanlış hatırlamıyosam benzer bir durum gigabyte x870 aorus elite modelinde vardı. İki m2 ssd takınca gpu x8 e düşüyordu yani çip yerine modelle ilgili olabilir.

kral durumun nasıl oldu

Brm genelde Wifi bt olan modellere bakarım. Sonra vrm lerine göre seçim yaparım

Geri