MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim 12GB (OUTLET) - 28.904 TL

karberion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288

yine bir emperor mağazalı konuyla karşınızdayım :) 500 TL kupon ile 28.904 TL bankaya göre vade farksız taksit seçeneği mevcut.

fikir açısından techpowerup sıralama:
1774705728177.webp

daha önceden ben ve arkadaşım corsair rm850e psu almıştık bu mağazadan. bu problemsiz alışverişimize güvenerek, dünkü konudaki sapphire rx 9070 pulse outlet modelinden sipariş geçmiştim. ptesi muhtemelen ulaşır, izlenimlerimi paylaşırım.

Son düzenleme:

yine bir emperor mağazalı konuyla karşınızdayım :) 500 TL kupon ile 28.904 TL bankaya göre vade farksız taksit seçeneği mevcut.

Alıntıyı görüntüle

daha önceden ben ve arkadaşım corsair rm850e psu almıştık bu mağazadan. bu problemsiz alışverişimize güvenerek, dünkü konudaki sapphire rx 9070 pulse outlet modelinden sipariş geçmiştim. ptesi muhtemelen ulaşır, izlenimlerimi paylaşırım

indirim degil 4000 serisi yasal üretimi bitti eski ürüne 30 bin tl çok fazla rx 9070 alınıyor yada 1-2 fazlasına 9070xt

Pahalı bence üsteki arkadaşın dediğine katılıyorum. Bu paraya sıfır rx 9070 veya rtx 5070 almak daha mantıklı bütçe çıkarsa 9070xt ikisinden de mantıklı bana göre.

satıcı şüpheli. Hiç maceraya girmeye gerek yok

merhaba arkadaşlar. sizleri anlıyorum bence de fiyat yüksek ancak nvidia kullanıcıları amd kartları beğenmiyolar, tercih etmiyorlar. bu kartı onlara alternatif olarak sundum.

6000 serisi çıkacak yahu nerdeyse salalım artık 0 4000 serisini

merhaba arkadaşlar. sizleri anlıyorum bence de fiyat yüksek ancak nvidia kullanıcıları amd kartları beğenmiyolar, tercih etmiyorlar. bu kartı onlara alternatif olarak sundum.
tamamda kral nvdia 5060ti 16 gb daha ucuz güncel sıfır adına faturalı ürün buda garantili degil 2.el outlet dedigine bakma

tamamda kral nvdia 5060ti 16 gb daha ucuz güncel sıfır adına faturalı ürün buda garantili degil 2.el outlet dedigine bakma
hocam urun aciklamasinda nasil bahsedildiyse ona guvenerek bu konuyu actim. basliktaki indirim ekini kaldiriyorum, tercih alacak olanlarin kendileri arastirmalarini yapip karar versinler

Alıntıyı görüntüle

daha önceden ben ve arkadaşım corsair rm850e psu almıştık bu mağazadan. bu problemsiz alışverişimize güvenerek, dünkü konudaki sapphire rx 9070 pulse outlet modelinden sipariş geçmiştim. ptesi muhtemelen ulaşır, izlenimlerimi paylaşırım.
Sahibinden kesmeyince buraya mı başladılar acaba?

Geri