🔥İndirim MSI RTX 5070 Shadow 3X OC 33.829TL

Öyle bedava medava değil al sata da gitmez tamam mı gardaş ama inno zotac ve gigabyte SFF kartlar yerine tercih edebilirsiniz satıcı vatan peşin fiyatına taksit avantajları var başka da bişey yok 3 aydır 5070 bakıyorum fiyatlarının düştüğü yok

9070XT saf güçte daha iyi ve yakın fiyatta AMD önyargınız yoksa ve sadece oyun için kart alacaksanız 9070xt daha iyi bir seçenek olabilir

Vatan sitesinde de aynı fiyat ama taksitler daha kötü paraf kampanyası hariç
olması gereken fiyatta zaten soğutma konusunda vasat kartlar bunlar ventus, windforce flan hepsi rezalet

Zamanında RTX 5070 kullanan biri olarak söylüyorum, Nvidia'nın bir numarası yok, sadece daha pahalı.

Şuan kullandığım RX 7900 GRE'den gayet memnunum. RTX 5070 ile aynı oyun performansı veriyor.

AFMF, FSR, FG, DLSS gibi mevzulara gelecek olursak, iki kartta şu yıl için gayet güçlü kart o yüzden iki kartta da hiçbir kare hızı arttırma/ölçekleme teklojisi kullanmadım. 1440p 180hz monitörümün hakkını ikiside verdi.

AMD yazılımdan şikayet edenleri gördüm, önceden AMD olarak RX 580, 590, 7800 XT kullandım. Şimdi ise RX 7900 GRE kullanıyorum sürücü kaynaklı bir sorun şuana kadar yaşamadım. Tabii bu sizin yaşamayacağınız anlamına gelmediği gibi, yaşacağınız anlamına da gelmiyor.

Bütçeniz dahilinde tercihinizi yapın. Herhangi bir markanın fanı olmayın. Biz tüketiciyiz ve hangi marka bizim yanımızda olursa o markayı kullanmalıyız/övmeliyiz (Diğer marka babanızın değilse tabii 😁).

Zamanında RTX 5070 kullanan biri olarak söylüyorum, Nvidia'nın bir numarası yok, sadece daha pahalı.

Şuan kullandığım RX 7900 GRE'den gayet memnunum. RTX 5070 ile aynı oyun performansı veriyor.

AFMF, FSR, FG, DLSS gibi mevzulara gelecek olursak, iki kartta şu yıl için gayet güçlü kart o yüzden iki kartta da hiçbir kare hızı arttırma/ölçekleme teklojisi kullanmadım. 1440p 180hz monitörümün hakkını ikiside verdi.

AMD yazılımdan şikayet edenleri gördüm, önceden AMD olarak RX 580, 590, 7800 XT kullandım. Şimdi ise RX 7900 GRE kullanıyorum sürücü kaynaklı bir sorun şuana kadar yaşamadım. Tabii bu sizin yaşamayacağınız anlamına gelmediği gibi, yaşacağınız anlamına da gelmiyor.

Bütçeniz dahilinde tercihinizi yapın. Herhangi bir markanın fanı olmayın. Biz tüketiciyiz ve hangi marka bizim yanımızda olursa o markayı kullanmalıyız/övmeliyiz (Diğer marka babanızın değilse tabii 😁).
Hangi marka yanımızda olursa o markayı kullanalım diyorsun ama yazılım konusunda avrupa nasıl 10Gye geçerken biz daha 5G yeni geçiyoruz aynı mevzu, burda ne kadar yanında hissediyorsan artık. Güç çıkışı hala milattan kalma. Tek iyi nokta vramde bonkör AMD. Alırken satmayı da düşünürsen yine nvidia alışta nasıl pahalıysa ikinci eli de aynı pahalı. Bütçe sınırlıysa amd f/p olabilir ama orta sınıfsan bu dediklerim konusunda nvidia alır etinden sütünden faydalanır değer kaybetmeden satarım.

Hangi marka yanımızda olursa o markayı kullanalım diyorsun ama yazılım konusunda avrupa nasıl 10Gye geçerken biz daha 5G yeni geçiyoruz aynı mevzu, burda ne kadar yanında hissediyorsan artık. Güç çıkışı hala milattan kalma. Tek iyi nokta vramde bonkör AMD. Alırken satmayı da düşünürsen yine nvidia alışta nasıl pahalıysa ikinci eli de aynı pahalı. Bütçe sınırlıysa amd f/p olabilir ama orta sınıfsan bu dediklerim konusunda nvidia alır etinden sütünden faydalanır değer kaybetmeden satarım.
5G/10G mevzusu ne alaka anlamış değilim, konuyu oraya nasıl getirdiniz?

Güç çıkış konusunda 8 pin kablolardan bahsediyorsanız, 12VHPWR kablolarının yanma mevzusunu duymadınız galiba. 8 pin kabloları takmak daha basit ve 12VHPWR'ye kıyasla daha güvenli bir kablo tipi.

Fiyat konusundaki fikriniz ise bana göre çok saçma. Satmak için mi yoksa kullanmak için mi ürün alıyorsunuz önce ona karar verin, sonra ürün satın alın.

Ayrıca açık konuşayım gidip RTX 5070 Ti/5080/5090 alacak birisi kartının 2. elini düşüneceğini sanmıyorum. Bu mevzu aynı "iPhone kullanıyorum çünkü 2. elde değer kaybetmiyor." mevzusu ile aynı. Satmak için mi ürün alıyorsunuz kullanmak için mi? Gidin alacağınız ürünü 2. el alın satarken en kötü aldığınız fiyattan verirsiniz.

"Etinden, sütünden yararlanırım." demişsiniz, eğer iş amaçlı alacaksanız burada zaten tek seçenek Nvidia. Pahalı olması önemli değil çünkü iş yapacaksanız zaten parasını çıkarırsınız diye tahmin ediyorum 🙃 Onun dışında AMD şuanda gayette tercih edilebilir bir marka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,815
Üyeler
190,809
Son üye
Umut789
Geri