Fps performansı için söylüyor. Stabillik sorununu unutuyor ondan.nedenleriyle beraber söyler misin ? bu kadar kötü mü gerçekten sence ?
Hala nanometre leri istenen seviyede düsürmedi. Hala cekirdek sayisi olarak amd gibi daha az cekirdekle cikarmayi basaramiyor. Hala amd gibi önbelleği artıramıyorlar. Bunlar için daha 2 seneleri var. Suan hala gerideler.nedenleriyle beraber söyler misin ? bu kadar kötü mü gerçekten sence ?
ön bellek olarak L3 ön bellek x3d işlemcilerde fazla evet de sadece oyun için düşünmesek bunu ? yada tekli işlemler için düşünmesek ? nanometre daha nolsun 3 nm yeni intel işlemciler / 9950x3d 4 nm bu dediğin yanlış. Başka nedenler var mı söylemek istediğin benim bilmediğim vs olabilir yaniHala nanometre leri istenen seviyede düsürmedi. Hala cekirdek sayisi olarak amd gibi daha az cekirdekle cikarmayi basaramiyor. Hala amd gibi önbelleği artıramıyorlar. Bunlar için daha 2 seneleri var. Suan hala gerideler.
Yeni seriyle 1.8Nm olucak şu anda da 3Nm biliyorsun değil mi ?Hala nanometre leri istenen seviyede düsürmedi. Hala cekirdek sayisi olarak amd gibi daha az cekirdekle cikarmayi basaramiyor. Hala amd gibi önbelleği artıramıyorlar. Bunlar için daha 2 seneleri var. Suan hala gerideler.
Parça tavsiyesi istiyorumYeni seriyle 1.8Nm olucak şu anda da 3Nm biliyorsun değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim bence denenleri çok takma video edit - yayın için bende yeni intel işlemciler ve Rtx 5070 içeren bir sistem düşünüyorum bence gayette alınır. Cinebench performansları çok çok üstün işlemciler bunlar.
İndirim bekleyip 250K plus ya da 270k plus almanı öneririm. 1- 2 aya iyi fiyatlara duserlerParça tavsiyesi istiyorum![]()
Evet pahali cikti ikiside. Tr'deki saticilar sağolsun.pahalı fiyata çıktı gibii7 olan 20 k anakart + ram 50 k yı bulur gibi yine
i7 270k plusa uygun beyaz anaktart kasa önerisi var mıdır ? Akvaryum kasa düşünüyorum 420 mm sıvı takılacak bir kasa bile olabilirEvet pahali cikti ikiside. Tr'deki saticilar sağolsun.
Hocam Ultra 7 o ayrıca bir bakayım. Bütçe nedir ?i7 270k plusa uygun beyaz anaktart kasa önerisi var mıdır ? Akvaryum kasa düşünüyorum 420 mm sıvı takılacak bir kasa bile olabilirMSI in zero olan kablo gözükmeyen anakartı var mıydı intel soketler için