Yusuf Bostan
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
- Bütçe
- 999999
E sporcuların genelde kullandıkları ekimanlar hangileri mouse klavye kulaklık en çok ne kullanılıyor
E sporcuların genelde kullandıkları ekimanlar hangileri mouse klavye kulaklık en çok ne kullanılıyor
steelseries kullanan hiç görmedimmouse logitech
klavye steelseries
kulaklık hyperx
![]()
Gaming Gear Lists
Explore our comprehensive gaming gear database featuring detailed specifications, pro usage statistics, and in-depth reviews. Discover the top-performing mice, keyboards, monitors, headsets, mousepads, and chairs favored by professional gamers.prosettings.net
mouse logitech
klavye steelseries
kulaklık hyperx
cs için söylüyorum
kulaklık %90ı cloud3 kullanıyor
mouse olarak ya superlight 2 ya da zowie kullanıyorlar
Hocam valla bunsiteden bişey anlamadım en üstteki mi ençok kullanılan![]()
Gaming Gear Lists
Explore our comprehensive gaming gear database featuring detailed specifications, pro usage statistics, and in-depth reviews. Discover the top-performing mice, keyboards, monitors, headsets, mousepads, and chairs favored by professional gamers.prosettings.net
mouse zowie logitechsuperlight ve az bi kısım razerv3proE sporcuların genelde kullandıkları ekimanlar hangileri mouse klavye kulaklık en çok ne kullanılıyor
hocam en çok kullanılan en iyi diye bir şeyde yok alışkanlık meselesi biraz xantares hala kablolu zowie fk1 kullanıyor meselabende cloud 3 mouse superlight x2 pro wraith w60 var bunlardan dahi iyisi var mı neler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam valla bunsiteden bişey anlamadım en üstteki mi ençok kullanılan
evet istediğin ekipmana tıkla en cok kullanılan cıkıyorbende cloud 3 mouse superlight x2 pro wraith w60 var bunlardan dahi iyisi var mı neler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam valla bunsiteden bişey anlamadım en üstteki mi ençok kullanılan
harbi hala wired mouse kullanıyor babahocam en çok kullanılan en iyi diye bir şeyde yok alışkanlık meselesi biraz xantares hala kablolu zowie fk1 kullanıyor mesela
rekabetçi oyunlarda yavaş yavaş superligh 2 superstrike a geçiyor oyuncular kulaklık yarıya bölünüyor bir kısmı cloud 2 cloud 3 mouse pad ise genllikle steelseries mouse padleri tercih ediliyor klavyede genel biryorum yapılamazE sporcuların genelde kullandıkları ekimanlar hangileri mouse klavye kulaklık en çok ne kullanılıyor
geçen diğer tüm mouseların elinde ağrı yaptığınıda belirtmişti şekilden dolayıharbi hala wired mouse kullanıyor baba