cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 480
7800 x3d ve 9070 xt var alınmazmı400 FPS alabilecek sistemi olanın rampage ile işi olacağını düşünmüyorum. Ama şöyle bir şey var tek oynadığı oyun valorant dır r5 5600 ile falan alabilir. Yinede ghosting testi yok, tepki süresi rekabetçi odaklı bir monitör için kötü. Bu monitör 2k 240 veya 300hz olsaydı ve parlaklığı daha yüksek olsaydı o zaman bu tepki süresinin bir kabul edilebilirliği olurdu. Üretilme amacı zaten %90 FPS oyunları, haliyle bu kısımda iyi performans göstermesi gerekirdi. Çünkü beklenti bu yönde.
Ayrıca zamanında 300hz rampage bir monitör incelemede fena durmuyordu, ancak kullanıcılar ışık sızması sorunları yaşadı. 40 yılda bir rampage önerdim gelen dönütler kötü olduğu için güvenim pek kalmadı. Gerçekten testlerde üst seviye bir performans gösteren bir model çıkar o zaman yine şans verilebilir.
Açıkçası önermem leş değil ama performansı vasatın biraz üstü seviyesinde. O da renk gamutu için yoksa renk kısmında da kötü çıksaydı vasat derdim.
Fiyatı uygun ancak dediğim gibi performans belirli bir seviyede olmadıktan sonra ürün uygun bile olsa bana saçma geliyor. Özellikle rampage alıp riske girmek ekstra riskli oluyor. Bazı istisna modeller illaki olacaktır ancak bu o monitörlerden biri değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7800 x3d 9070 xt var cs oynuyorum alınır mı?