Rtx 5080 li Sessiz Sistem

clanr

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba Ultra sessiz ve güçlü bir masaüstü sistem topluyorum. Sistem mantıklı mı ve değiştirmem gereken daha iyi olur dediğiniz (sessizlik öncelikli) değişiklik var mı? Ve de kasa konusunda da yardımlarınızı bekliyorum.

Sistemim şu şekilde:

Ekran kartı: ASUS GeForce RTX 5080 Noctua OC 16 GB.

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D.

Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi

Güç kaynağı: Corsair RM1000X Shift.

İşlemci soğutucu: Noctua NH-D15 G2.

RAM: 64 GB elimde mevcut.

SSD: 1 TB elimde mevcut.

Fan: NF-A14x25 g2(4 adet)

Kasa: Bu konuda kararsızım.

Kasa-1: Antec performance 1 FT.

Kasa-2: ASUS ProArt PA602.

Kasa-3: Lian Li O11 dynamic / O11 EVO.

Kasa-4: Noctua ile Anker'in özel olarak ürettiği daha çıkacak olan antec flux Pro Noctua Edition kasası var. İçinde 6 adet Noctua fan ile geliyor sadece işlemci soğutucu almam gerekiyor ama ne zaman çıkar bilinmiyor. Fiyatı ne kadar olur oda belli değil beklemeli miyiz bilmiyorum.
Link: https://www.noctua.at/en/products/antec-flux-pro-noctua-edition/specifications
  • 3X NF-A14x25 G2 PWM (front intake)
  • 2X NF-A12x25 G2 PWM (PSU shroud intake)
  • 1X NF-A14x25 G2 PWM (rear exhaust)

he senin topladığın sistemi yorumlıyayım anakart çok kötü faz sayısı az olmuş o yüzden kasa mükemmel seçim ekran kartı aşırı pahalı ama rengine değer estetik amaçlıysa yine değer güç kaynağı attığımı al daha iyi ssd var ram attığımdan 2 tane al geç yeterlidir işlemciyi güzel seçmişssin soğutucu çok kötü bunun yerine sıvı soğutucu al derim daha güzel durur kasa konusunda lianli al haberin olsun ben uyumlu olsun diye onu koydum türkiyede satışı yok diye gördüm bu kadar
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bu sıvı soğutmalılar ses olarak nasıl ben sistemi maxtayken sessiz çalışsın istiyorum o yüzden ekran kartını noctua aldım

Bende bilmiyorum bilsem benim isteğim ultra sessiz iyi performans veren ekipmanlar 🙂
hocam illa ses gelir pompa sesi fan sesi kaçış yok yani neden böyle bir şey istiyorsunuz anlamadım özel bir sebebi yoksa söyliyebilirmisiniz

44 desibel çok fazla ben ekran kartını 24 desibel diye aldım şimdi bunu alırsam hiçbir anlamı kalmıyor ekran kartının
hocam bence çok gereksiz çünkü hava bile alsanız aynı sesi çıkaracak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse hocam önerimi yaptım yapıp yapmamak size kaldı

hocam illa ses gelir pompa sesi fan sesi kaçış yok yani neden böyle bir şey istiyorsunuz anlamadım özel bir sebebi yoksa söyliyebilirmisiniz
Bende monster t5 21.7 var oyun ounarken 45 desibele yakın ses var uçak motoru sıkıldım para veriyorsam sessiz bir sistem olsun istiyorum ayrıca pc çocuk olasında olacak bazen uyuyorkenvpc de takılırken ses olmasın istiyorum

hocam bence çok gereksiz çünkü hava bile alsanız aynı sesi çıkaracak

neyse hocam önerimi yaptım yapıp yapmamak size kaldı
Tamam çok teşekkür verdiğiniz bilgiler için
Birde psu neden değiştirdiniz merak ettim

Bende monster t5 21.7 var oyun ounarken 45 desibele yakın ses var uçak motoru sıkıldım para veriyorsam sessiz bir sistem olsun istiyorum ayrıca pc çocuk olasında olacak bazen uyuyorkenvpc de takılırken ses olmasın istiyorum

Tamam çok teşekkür verdiğiniz bilgiler için
sistem bağırmayacak yani senin bağırmanı bastırmaz sistem

biraz daha performanslıydı ama biraz daha sesli o yüzden bence x modelini tercih edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,376
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri