İp 17 pro max için sarj aleti önerisi

Yazmıyor hocam kabloda
Allah Allah. Samsung 3A kabloyla 45W modunun çalışması ilginç.

Testinizde kolaylık olması açısından belirteyim. Spigen 47W adaptör , Tab S9+ ile Simex 100W ve Baseus Glimmer 100W kabloları denedim. SFC 2.0 (45W) modu çalışıyor. Bende tabletin kutusundan çıkan Samsung 3A kablo ve sadece SFC 25W-27W modunu destekliyor.
1000021241.webp

Allah Allah. Samsung 3A kabloyla 45W modunun çalışması ilginç.

Testinizde kolaylık olması açısından belirteyim. Spigen 47W adaptör , Tab S9+ ile Simex 100W ve Baseus Glimmer 100W kabloları denedim. SFC 2.0 (45W) modu çalışıyor. Bende tabletin kutusundan çıkan Samsung 3A kablo ve sadece SFC 25W-27W modunu destekliyor.
Alıntıyı görüntüle
Hocam kablonun üzerin x923h , vietnam ve QC yazıyor oda telefona taktığımız yerde ve benim samsung cihazlarımın kutusundan çıkan hiçbir kabloda kabartma yoktu
Post automatically merged:

Hocam kablonun üzerin x923h , vietnam ve QC yazıyor oda telefona taktığımız yerde ve benim samsung cihazlarımın kutusundan çıkan hiçbir kabloda kabartma yoktu
A34 a23 a55 s24 fe s9 fe s9 fe plus

Post automatically merged:

A34 a23 a55 s24 fe s9 fe s9 fe plus
X923H kodunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bendekinde de X412H VIETNAM yazıyor. Muhtemelen metal ucun üretim bandı kodudur. Zaten kutusundan 5A kablo çıkan bir Samsung telefon, tablet görmedim. Hepsinde 3A kablo var. 5A olsaydı üzerinde yazardı. Sizin tabletiniz 3A kablo ile SFC 2.0 modunu desteklemiyor ama çalıştığını görmüşünüz. Nasıl çalıştığını anlamadım. Ateistler bile bu durumu açıklayamaz.😄

Son düzenleme:
Geri