TahinPekmez
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,622
2 kere bitirmiştim zamanında ama bu bölümü hatırlamıyorum. bu ekstra bir bölüm mü ? oyun sonu açılan kısım yada dlc mi?
Son düzenleme:
bende hatırlamıyorum böyle bir bölüm. dlc olsa ne gereği var ki böyle bir dlc nin
2 kere bitirmiştim zamanında ama bu bölümü hatırlamıyorum. bu ekstra bir bölüm mü ? oyun sonu açılan kısım yada dlc mi?
2-3 hafta önce bitirdim böyle bir şey görmedim. Dlcler pek ilgimi çekmedi onu da izlemiştim
hangi dlcDlc , kadın seni odada hapsediyor kaçmaya çalışıyorsun vs kötü bi dlc
Banned Footage Volumes 1 & 2, End of Zoe, and Not a Hero diye dlc var sanırım onda oluyohangi dlc
aynen bu , end of zoe fena değil oynanışı zevkli ona bakabilirsinhangi dlc
Post automatically merged:
tamam galiba banned vol 1 olan
![]()
Banned Footage Vol.1 on Steam
This newly unearthed footage exposes further secrets from the dark past of the Baker family. - Nightmare: Trapped in a basement full of unknown horrors, you must fight for your life. - Bedroom: Tied to a bed, you must try to escape while avoiding Mother's watchful gaze. Includes the highly...store.steampowered.com
bu gözler re4 ada wong dlcsi gördü bunu beğenir miDLC ek hikaye. Dlcleri sevmeyende ne bileyim. RE7 nin herşeyi güzeldi benim için.
oynadımend of zoe