turuncupipet
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Bazı yüksek araçları almak için falan gtaya para yatıran oldu mu? Sizce mantıklı mı?
baktım sitelerine şimdi ama yazılım falan kurmak gerekiyor sanırım, yani bilgisayarıma bunu kurmak istemem.hayır. onu yapacağıma kaptan kaplan'dan gidip 150 liraya 200 300 milyon para alabiliyorsun ve ban da yemiyorsun. yılalrdır izliyorum elemanı takip ediyorum da son 3 aydır ara sıra aldım hiç sorun yaşamadım ban riski vs. de olmuyor herif nasıl yapıyorsa![]()
yok reklam gibi olmasın ama ben itemsatış mağazaları üzerinden alıyorum. hesabımı veriyorum girip halledip çıkıyorlar hemen.baktım sitelerine şimdi ama yazılım falan kurmak gerekiyor sanırım, yani bilgisayarıma bunu kurmak istemem.
anladım ama illegal yöntemler kullanmak istemiyorum, prensip olarak korsana karşıyım. Ama yapanları anlyıoroumyok reklam gibi olmasın ama ben itemsatış mağazaları üzerinden alıyorum. hesabımı veriyorum girip halledip çıkıyorlar hemen.
yani şöyle benim tek şikayetim gta online da sadece opressor. bu aracı kaldırsalar oyun çok dengelenecek. oyunun en iyi araçlarıana sahibim ama gel gör ki opressor görünce hiç bir şey yapamıyorum.anladım ama illegal yöntemler kullanmak istemiyorum, prensip olarak korsana karşıyım. Ama yapanları anlyıoroum