🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

1774780832263.webp

bunu ucuza alabilir miyiz ? Var mı fikri olan ?

1774782408308.webp

25 inde 1.184,94 TL ye aldım. 300 tl kod vardı. şimdide arkadaşa önereceğim. kod olsa aynı fiyata gelse süper olur.

Alıntıyı görüntüle

25 inde 1.184,94 TL ye aldım. 300 tl kod vardı. şimdide arkadaşa önereceğim. kod olsa aynı fiyata gelse süper olur.
Bende hb den 900 word puanla 1000 TL'ye almıştım . Kesinlikle 2 bin tl de eder. Kaliteli ve sakın markadan doalyı easyx serisi game pad lerle kıyaslamayın bu baya iyi. FP

Şimdi aldım 3.siparişi. Gamepad indirimini geçen sefer kaçırmıştım. Bu sefer yakaladım. Kodla beraber ve takip etme ile birlikte 1200 e geldi. Kodları tek tek denemekte fayda var. Dün düşmemişti bugün düştü.
Post automatically merged:

nasıl anladınız
sipariş verdim hocam. Sepette düşüyor fiyat kodu deneyince. Tek tek deneyin farklı zamanlarda

Şimdi aldım 3.siparişi. Gamepad indirimini geçen sefer kaçırmıştım. Bu sefer yakaladım. Kodla beraber ve takip etme ile birlikte 1200 e geldi. Kodları tek tek denemekte fayda var. Dün düşmemişti bugün düştü.
Post automatically merged:

sipariş verdim hocam. Sepette düşüyor fiyat kodu deneyince. Tek tek deneyin farklı zamanlarda
hepsini mi deniyosunuz

Geri