Lian Li UNI FAN TL LCD Nasıldır?

Reaksiyon skoru
25
Merhabalar, yeni topladığım sisteme kasa fanı arıyorum ve Lian Li'nin bu fanlarını buldum, sizce alınır mı, Sorunu var mı? paylaşırsanız sevinirim.

Merhabalar, yeni topladığım sisteme kasa fanı arıyorum ve Lian Li'nin bu fanlarını buldum, sizce alınır mı, Sorunu var mı? paylaşırsanız sevinirim.
Beyaz mı siyah mı arıyorsun?
Bir fana o kadar vermek gereksiz bence ama tabi bir heves varsa bişey diyemem.
Lian Li ye benzeyen ama LCD siz Thermalright ın yada AsiaHorse fanlarına da bakabilirsin. Gerçekten çok güzeller

Beyaz mı siyah mı arıyorsun?
Bir fana o kadar vermek gereksiz bence ama tabi bir heves varsa bişey diyemem.
Lian Li ye benzeyen ama LCD siz Thermalright ın yada AsiaHorse fanlarına da bakabilirsin. Gerçekten çok güzeller
Hocam beyaz lazım ve heveslendim yalan yok, LCD çok güzel duruyor, ama merak ettiğim şey ne kadar dayanıklı, sorun çıkartır mı, soğutması iyi mi vb. gibi konular.

LCD şart değilse Asia horse bakabilirsin. Kasa içi LCD ekranlar var ayrıca satılan onları da değerlendirebilirsin. Ama genel olarak hoş duruyor. Sadece asla F/P değil.

LCD şart değilse Asia horse bakabilirsin. Kasa içi LCD ekranlar var ayrıca satılan onları da değerlendirebilirsin. Ama genel olarak hoş duruyor. Sadece asla F/P değil.
Hocam para derdim yok ya, sırf güzel dursun amacındayım, o kadar para harcadım, biraz daha harcasam beni batırmaz. Sadece ne kadar sağlam onu merak ediyorum.

Hocam beyaz lazım ve heveslendim yalan yok, LCD çok güzel duruyor, ama merak ettiğim şey ne kadar dayanıklı, sorun çıkartır mı, soğutması iyi mi vb. gibi konular.
lcdden yazılımından şikayet eden çok kişi var bence lcdyi boşver ekran falan alırsın kasaya

İzlemeni tavsiye ederim

Hocam para derdim yok ya, sırf güzel dursun amacındayım, o kadar para harcadım, biraz daha harcasam beni batırmaz. Sadece ne kadar sağlam onu merak ediyorum.
Hocam eski LCD problemleri ve dil desteği sorunları çözüldü. Ben 1 yıldan fazladır kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım. Kasanız güzelse toplamda 1 veya 2 egzoz kalan yerlere de reverse blade alabilirsiniz. 3lü alırsanız size kontrol aparatı da veriyor. Ona sanırım 6-7 taneye kadar ekleniyordu. Lian Li ile ilgili epey video da var. Onlara da bakılabilir. İşini yapar, güzel görünür. Ama mesela daha sessiz ve iyi çalışan fanlar var. Fakat hoşunuza gittiyse alınabilir.

Hocam peki güzel görünen gerçekten sağlam bir ARGB fan önerebilir misiniz?
Ben Thermalright TL-M12QRW (Reverse) ve TL-M12QW (Egzos ve Sıvı Soğutma için) kullanıyorum ama sanırım stok yok.
Bunlar hem aynalı hem de çizgi şeritler var. Göbekte aydınlatma yok.
AsiaHorse un bu fanlarında da stok yok, bunlar aynasız, sadece rgb şeritler var, kasada daha loş durur.
Bu tip başka fanlar da var ama kalitesiz.
Stok gelir mi ne zaman gelir bilmem ama Lian Li çok pahalı. Yukarıda arkadaşın dediği gibi, harici Lian Li yada Thermalright ın 8-9 " lik kasa içi ekran alsan yanına daha mantıklı

Lian li LCD olmayanlar hiç sorun yok.
LCD olanlar ilk zamanlar yazılım sorunu vardı çözüldü.
İlk montaj bazen çalışıyor görmüyor yer değişirsen sorunsuz çalışıyor 3-4 defa denk geldi baya aldım.
Malzeme kalitesi normal fanlarda daha iyi.
Alimyum karışmı felan di sağlam bir plastik kullanıyor.

Ben Thermalright TL-M12QRW (Reverse) ve TL-M12QW (Egzos ve Sıvı Soğutma için) kullanıyorum ama sanırım stok yok.
Bunlar hem aynalı hem de çizgi şeritler var. Göbekte aydınlatma yok.
AsiaHorse un bu fanlarında da stok yok, bunlar aynasız, sadece rgb şeritler var, kasada daha loş durur.
Bu tip başka fanlar da var ama kalitesiz.
Stok gelir mi ne zaman gelir bilmem ama Lian Li çok pahalı. Yukarıda arkadaşın dediği gibi, harici Lian Li yada Thermalright ın 8-9 " lik kasa içi ekran alsan yanına daha mantıklı
Stokta olmamalarından dolayı şu nasıldır hocam: Arctic P12 Pro

Geri