Lgs ye 77 gün kala çalışmak

Ben çok iyi bir okul olmadığı sürece bence şuanki liseler arasında pek bir fark yok gibi.
Aynen öyle. Artık meslek liseleri revaçta. İyi kötü bi meslek lisesi bitirip ortaöğretim kpssden 80 puan alıp 18 yaşında memur olan çok tanıdığım var

Reis LGS harbi çerez bir şey 2 ayda çok rahat halledersin senin yaşında bana yks gibi bir şey geliyordu ama liseye geçince anlarsın gerçekten basit 70 günde içinden geçersin oranın sen
Post automatically merged:

Ben çok iyi bir okul olmadığı sürece bence şuanki liseler arasında pek bir fark yok gibi.
LGS puanı ile gidilebilecek İmam Hatip ve meslek zart zurt hariç lise benim şehrimde minimum 470den başlıyordu tamamen saçmalıktı. Şimdi 80 obp ile alan bir düz Anadolu lisesine gidiyorum eğitim olarak fark varmıdır sanmam, hemen dinimizdeki fen lisesine bakıyoruz alayı hayatı yaşamamış kişiler. Hepsi inek gibi halı sahaya bakıyoruz topa vurmayı bilen yok bir manita yapıpta gezmiyorlar bunlar liseyi lise okudum diye anlatır anca ileride çocuklarına birgün sınıfta arkadaşıma kağıt attım hoca uyardı diyebilirler anı olarak. Gözlemlerim bu şekilde 3 senedir yan yana okuyoruz.
Post automatically merged:

Takma kanka LGS düşük mü geldi obp ilede alanmı yok gir çıraklığa mesleğe felan o lise bitirip 4 sene üni okuyup atanmayı bekleyenler atandığında sen evlenir çocuk bile yapmış olursun mesela gir elektirik oku sertifika al düz devlet memuru ol 60k maaş al önemi yok sen diğer herkesten 4 5 sene önce işi eline alıyorsun mühendis 100k alsa ne yazar. Adam 26 27 yaşında mı evlensin askerimi gitsin anlatabildimmi moruk benimde kardeşim var senin gibi ona ne söyleyeceksem sanada söyledim dediklerimi bir düşün her şey gönlüne göre olsun bu arada sadece başlığı okuyup yazdım bunları ne anlatın bilmiyom tam o yüzden kb.

Son düzenleme:
Lgs ye son 77 kaldı akademik başarım kendimi bildim bileli kötüydü obp 74 falan suanlarda denemeye girsem en fazla 230 alırım. Aslında ben pek sevmem okulu kendimi bildim bileli hiç sevmedim zaten ama hayatın ciddiyetini fark ettim ve akıl alacağım bı büyüğüm olmadığı için size sormak istiyorum sizce çalışmaya başlamalı mıyım çalışırsam başarı için nasıl bir yol izlemeliyim günde 10 saat bile çalışabilirim yeterli biri bir şey söylesin.
Bende bu yoldan geçtim . Öncelikle OBP ni düşürme yükseltmeyi çalış bu dönemki ortalamnı yüksek getir en kötü OBP ile girersin. İkinci seçenek Türkçe ve matematik yoğunluk çalış seni sıralamdı yukarıya çekecek şey bunlar bu 2 konıyu bitirmen lazım bitirdiğine emin olduğunda sosyala ve fene geç. Bol şans sana. Şunu bilki lise yi meslek lisesi olarak seçmeni tavsiye ederim anadolu güzel gelmezse meslek seç meslek kötü olarak algılayabilirsin biliyorum bende başta öyle yspmıştım ama güzel bir meslek lisesine gittim kocaeli gebze adem ceylan final. Gidebiliyorsan bu okula git derim. Umsrım iyi bir yere girersin girmesen bile çok umursama önemli olan üniversitesi seçtiğin okul önemli sicilin senin hangi lise hangi ortaokulu olduğuna bakmışsın üniversitene bakacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,046
Üyeler
191,026
Son üye
1swenchEFSANESI
Geri