Çözüldü✓ Sapphire Nitro+ 9070 XT Ekran GPU/Driver Glitch Sorunu

h
Arkadaşlar selam, yeni bir sistem topladım ve iade süreci bitmeden uzay montajda test ediyorum. Lol oynarken klavyeden ses açtığımda ekranda bir overlay çıkar ses seviyesini gösteren. Bu overlay çıktığında ekranda glitch denilen olay oluyor. Aynı durumu furmarck2 ve heaven testinde yaptım hiç sorun olmadı. Bu durum kart ile mi alakadır? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Başka oyunlarda da deneyeceğim. Konuyu güncellerim

Alıntıyı görüntüle
her teknolojik ürün farklılık gösterebilir ben 1 aydır 6600 kullanıyorum 3060tidan downgrade ettim 3060tida yaşadığım çökme sorununun %1ini yaşamadım kral mesela özel çözünürlükte siyah ekranda kaldığı format atmak zorunda kaldığım oldu 3-4 defa ya da driver kurarken çöküpte yine safe moda geçip format atmam gerekti memnun olan yazmaz şkayeti olan yazar

qw3fpğü-lkğqwpoıkjfüıwq0ıjpüfhounjığqwffwqf olm bune ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

olm yardı ya
bende benzer sorun yaşıyodum ama bu arkadaş abdestsizliği biraz fazla abartmış. vücudunu ıslatmadan gusül almış sdklhjbvkjhsldfbg

Amd sallamak da ucuz muhalefet oldu, şu sıralar nvidia da yaşanan yazılım sorunlarına kulağı kapatıp amd de sorun yaşanınca saydırmak da güzel kafa, rx 6600, rx 6700xt kullandım kullanıyorum bir gün üzmedi sallamayın.
allah aşkına ne yazılım sorunu yaşanıyo daha dün driver güncelledim 5070ti da geldiği gibi düşünmeden güncelledim kurdum ne sorunu yaşıyorum reis bi anlatsana

Her kart sorunlu olamayacağı gibi hiçbir kartta sorunsuz değildir, teknoloji şans işidir.
Tabi nvidiada bu şans siyaha parayı basmak amdde bu şans yeşile parayı basmak gibi

h

her teknolojik ürün farklılık gösterebilir ben 1 aydır 6600 kullanıyorum 3060tidan downgrade ettim 3060tida yaşadığım çökme sorununun %1ini yaşamadım kral mesela özel çözünürlükte siyah ekranda kaldığı format atmak zorunda kaldığım oldu 3-4 defa ya da driver kurarken çöküpte yine safe moda geçip format atmam gerekti memnun olan yazmaz şkayeti olan yazar
Alın örnek. Sisteminiz stabil olmasi lazım karta laf etmden önce

Alın örnek. Sisteminiz stabil olmasi lazım karta laf etmden önce
Kanka bak seni seviyorum iyi adamsında su fotoğraftakinin stabillikle nasıl bir alakası var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,610
Üyeler
191,133
Son üye
YusufM
Geri