🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bi bot geliştiriyorum bi haliyli hızlı ( emsallerinden) hızı sadece listedeki ürünlere bakmasından geçiyor. Belki publice sunabilirim direkt size özel bot olmus olur ancak 5 ürün takibiyle başlatacağım. Bugün gelen o g29u 2dk öncesinden bulmustu ama o ara işim vardı görmemişim mesela. Eğer çok fazla ürüne 1dk içerisinde bakabilecek kadar büyürse kapasitesini arttırabilirim. Şu ankji haliyle 300-400 ürüne 1dk civarında bakabiliyor gücünü arttırmak gerekebilir bu haliyle sadece bana kadar gibi :D
ne kullanarak geliştiriyorsunuz

Anladım hocam bol şans umarım istediğiniz gibi olur her şey. G29'u önceden bulma olayı iyiymiş baya ama bazı ürünler (özellikle 3kya gelen 16gb ddr5 ram) orada muhtemelen proxy ihtiyacı devreye girer çünkü onları genelde saniyede en az 1 kere tarama yapan botlarla çekiyorlar.
yok takılmıyo su anda captcha cıkınca da çözüyor zaten dakikada 300 ürün demek saniyede 5 ürün yapmaz mı? benim listeme göre o ürüne 30 snde 1 bakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kullanarak geliştiriyorsunuz
python backend kullanarak belki c++ falan yapsak daha hızlı olabilir

Botu ilerde herkese açık paylaşırsanız çok makbule geçer hocam, emeğinizee sağlık güzel iş çıkarmışınız.
teşekkür ederim 5 ile sınırlı şekilde public açabilirim

şöyle güzel bi ekran kartı yok mu ya 30k civarı

Ekler

• 1000116023.webp
    1000116023.webp
    114.5 KB · Hit: 190
1774768477358.webp

ekosisteme hali hazırda sahip olanlara
1774768565425.webp

Alıntıyı görüntüle

ekosisteme hali hazırda sahip olanlara
Alıntıyı görüntüle
Ayakkabılığın teklisini kullanıyorum (10 ayakkabılık), beklentiyi karşılıyor. 668tl'ye gerçekten çok iyi.

yok takılmıyo su anda captcha cıkınca da çözüyor zaten dakikada 300 ürün demek saniyede 5 ürün yapmaz mı? benim listeme göre o ürüne 30 snde 1 bakıyorum.

python backend kullanarak belki c++ falan yapsak daha hızlı olabilir

teşekkür ederim 5 ile sınırlı şekilde public açabilirim
açsana reis kaç gündür ip17 bildirimi geliyo heyecanlı heyecanlı sepete ekliyorum bitmiş oluyor.

Geri