S11 VS S10 PLUS yks süreci için hangisi daha makul ?

sevcann

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar
S10 Plus ile S11 arasında kaldım.
YKS sürecinde.
1. not tutma.
2. soru çözme.
3. çift ekran kullanma, yani ekranı ikiye bölerek kullanacağım.
4. sürekli yanımda taşıyacağım.
5. Film/dizi izleyeceğim.
6. slayt sunum, Word dosyaları düzenleme gibi şeyler yapacağım.
7. otobüste bile çıkarıp soru falan çözeceğim, okul ile ev yolu uzun çünkü.
8. bunları yapacağım. Oyun falan çok yüksek FPS'li oynamam diye düşünüyorum ama beni arada bırakmayın. Sadece arada kaldığım tek nokta inçleri. 11 inç yetersiz ama kolay 12.4 inç büyük, ama taşıması sıkıntı mı acaba diye soru işareti oluşturuyor. Vatana falan gittim, inceledim ürünleri. 11 inç çok fena değil aslında ama yine çok arada kaldım. Bir de işin içine kılıf falan da giriyor ayrıca ben ekranı ikiye bölerek kullanacağım daha çok

Aynı zamanda S11 ile S10 Plus'ta kalem farkı da var fiyat farkı benim için pek sorun değil ikinci el alacağım çünkü ama sizlerin yorumlarını almak beni iyi bir şekilde yönlendireceltir. Aklıma takılan tek sorun şu S10 Plus alırsam kılıfla birlikte 900 gram oluyor yani resmen bir kilo taşımakta zorlanır mıyım?

Teşekkürler

Xiaomi'nin yazılımı sorunlu olmasaydı alternatif olabilirdi.

Yazılımda ne sorun varki. Aktif kullanıyorum bi sıkıntı yok
Arayüzde tuhaf sapıtmalar. Arada oyundan çıkmıyor. Bluetooth kulaklıklara verdiği ses az ve düşük kalitede. Bazen 144 Hz hiç çalışmıyor. Uygulamaların yatay, dikey modunu bile doğru düzgün ayarlayamıyorsun. Sistem uygulamalarından gelen can sıkan reklam bildirimleri. iPad kopyası saçma sapan bir arayüz. Daha sayayım mı?

Arayüzde tuhaf sapıtmalar. Arada oyundan çıkmıyor. Bluetooth kulaklıklara verdiği ses az ve düşük kalitede. Bazen 144 Hz hiç çalışmıyor. Uygulamaların yatay, dikey modunu bile doğru düzgün ayarlayamıyorsun. Sistem uygulamalarından gelen can sıkan reklam bildirimleri. iPad kopyası saçma sapan bir arayüz. Daha sayayım mı?
Hiç birini yaşamadım. Redmi note 9 kullamdığım dönem illallah ettirmişti miui ama şuanki hali gayet sorunsuz çalışıyor bende

Son düzenleme:
Al işte fanboy olduk şimdi de😅🤦‍♂️ Tamam kardeşim kullanıp memnun kaldığımızı da önermeyelim
Donanım olarak güzel tablet ama yazılımı da keşke iyi olsa. Yıllardır düzeltmelerini bekliyorum. Yakınlarımın Xiaomi cihazlarının yazılımsal sorunlarını adb, shizuku kullanarak toparlamaktan bıktım.🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,161
Üyeler
190,698
Son üye
omerturhan366
Geri