2 ay sonra Ps5 Slim Alıcam tahmini ne kadar olabilir

therio016

80+
Reaksiyon skoru
19
2 ay sonra Ps5 Slim digital Alıcam ithalatçı garantili fiyatı tahmini ne kadar olabilir ?

2 ay sonra Ps5 Slim digital Alıcam ithalatçı garantili fiyatı tahmini ne kadar olabilir ?

Sahibinden sitesi Kahraman Konsol sayfasına gir. Standart PS5'in fiyatına en +4500 TL ekle.

2 ay sonra gel tr de gün günü kurtarmıyor üstüne yeni zam geldi sony ye
Zam geldikten 2 saat sonra konsolcuyu aradım satışı kapatmış 5.000 tl zamlı satıyor böyle fırsatçı bir ülke görmedim yazıklar olsun

Sony yeni global zam yaptı. Ve iki ay sonra bile ülkemizde doların iyice malesef yükselmeye devam edeceğini Sony global zamlı PS5 harici fiyatlarla en az ithalatçı garantili olsa bile PS5 46 BİN TL ile başlar. Resmi bilkom garantili fiyat ülkemizde Sony zam ile birlikte resmi fiyat 50 bin TL'yi bulur gibi

Baktı rakibi kalmadı yapıştırdı zammı Sony.Oyunlar da cep yakıyor zaten. İkinci elde zamı fırsata çevirmeyen iyi niyetli biri bulabilirsen hemen al geç.

Zam geldikten 2 saat sonra konsolcuyu aradım satışı kapatmış 5.000 tl zamlı satıyor böyle fırsatçı bir ülke görmedim yazıklar olsun
niye kapatmasın dostum sizde esnafın halinden anlamıyorsun sana o malı sattıgında tekrar aynı malı almak getirmek istediginde zamlı getiricek ps5 filan artık 2026 için tr için öldü zaten ps5 satış ve diger masraflarını koydugunda zaten pc topluyorsun

niye kapatmasın dostum sizde esnafın halinden anlamıyorsun sana o malı sattıgında tekrar aynı malı almak getirmek istediginde zamlı getiricek ps5 filan artık 2026 için tr için öldü zaten ps5 satış ve diger masraflarını koydugunda zaten pc topluyorsun
Yurtdışında arkadaşım almanaydan aldı dün 2 nisana kadar fiyatlar sabit ondan sonra değişiyor. Hala esnafı koruyorsunuz tek yaptıkları kazıklamak.

Yurtdışında arkadaşım almanaydan aldı dün 2 nisana kadar fiyatlar sabit ondan sonra değişiyor. Hala esnafı koruyorsunuz tek yaptıkları kazıklamak.
Dostum Türkiye’de yaşadığını unutuyorsan bir şey diyemem adam elektrik su kira vergi dünya masrafı var bunları görmeyip ucuza satsın demekle olmuyor yurtdışında şu demekte olmuyor mazot parası nakliye getirmesi rafta tutması üstüne e ticaret sitesine koyması hepsi para

Dostum Türkiye’de yaşadığını unutuyorsan bir şey diyemem adam elektrik su kira vergi dünya masrafı var bunları görmeyip ucuza satsın demekle olmuyor yurtdışında şu demekte olmuyor mazot parası nakliye getirmesi rafta tutması üstüne e ticaret sitesine koyması hepsi para

E-ticaret siteleri ciddi boyutta komisyon kesiyor galiba. Başka türlü mağazasındaki fiyatla e-ticaret sitesindeki fiyat arasında neden bu kadar uçurum olsun?

Dostum almanyadaki esnaf vergi ödemiyor mu. Hepsi aynı şekilde ödüyor elektriğini suyunu bunları bahane edecekse tr esnafı hiçbirşey almayalım o zaman.

150K civarı tahminim.

Dostum almanyadaki esnaf vergi ödemiyor mu. Hepsi aynı şekilde ödüyor elektriğini suyunu bunları bahane edecekse tr esnafı hiçbirşey almayalım o zaman.
dostum benim kimseyi savundugum yada ettigim yok sen yaşadıgın ülke şartlarını bilmeden yorum yapmaya devam edersen daha çok kazık yersin git o zaman almanyadan al geç devlet bir sınırlama koymuyor gidip getirmene uçak parası git gel y.d çıkış harcı ile daha ucuza geliyorsa git al bekleyen yok

2. almanya ile türkiye kıyaslanmaz çünkü almanyada aldıgın üründe 2 yıl resmi sony garanti var iken sony türkiyede çekildigi için garantisi yok yani aldıgın ürün italat eden kişi local firma garantili oda bozulursa garanti vereceginin net garantisi yok bilkom desen rezalet yani kıyas yaptıgın şey baştan hatalı

almanyada yaşayan biri ps5 aldıgıdna garnatisi var tr den aldıgın tüm ps5 lerin garantisi yok
Post automatically merged:

E-ticaret siteleri ciddi boyutta komisyon kesiyor galiba. Başka türlü mağazasındaki fiyatla e-ticaret sitesindeki fiyat arasında neden bu kadar uçurum olsun?
çok yüksek komisyon var e ticarette o yüzden e ticarette pahalı olan ürün kendi magzasında daha ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri